Μπίσεσβαρ : «Ευκαιρία να αλλάξουμε την παράδοση κόντρα στις ολλανδικές ομάδες»

Μπίσεσβαρ : «Ευκαιρία να αλλάξουμε την παράδοση κόντρα στις ολλανδικές ομάδες»

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν στην Τούμπα (05/11, 19:55).

Στόχος του ΠΑΟΚ απέναντι στην Αϊντχόφεν (05/11, 19:55) είναι να «σπάσει» στην κακή παράδοση απέναντι στις ολλανδικές ομάδες, σύμφωνα με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Ο μεσοεπιθετικός του Δικεφάλου, υπογράμμισε στη συνέντευξη Τύπου πως σκοπός της ομάδας του είναι να κερδίζει κάθε παιχνίδι, ενώ όσον αφορά τις απουσίες της PSV υποστήριξε πως δεν θα αποπροσανατολίσουν εκείνον και τους συμπαίκτες του.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ολλανδός άσος του ΠΑΟΚ:

Για το αν είναι επιτακτική η νίκη απέναντι στην Αϊντχόφεν: «Κατά την άποψή μου όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα και σημαντικά για εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, έχουμε καινούργιο προπονητή και θέλουμε να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Για το αν συζήτησε με τον Γκαρσία για το ρόλο του στην ομάδα: «Η αλήθεια είναι πώς μέχρι τώρα δεν είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε μια μεγάλη συζήτηση με τον νέο προπονητή. Αυτό που μου έχει ζητηθεί είναι να βοηθάω τα νέα παιδιά με την εμπειρία μου. Για εμένα ο ρόλος μου είναι πάντα ο ίδιος, αυτό που θέλω εγώ είναι να παίζω και να βοηθάω την ομάδα να πετυχαίνει νίκες και τους στόχους της. Νιώθω καλά και έχουμε ως στόχο να πετυχαίνουμε μόνο νίκες».

Για την κακή παράδοση του ΠΑΟΚ με τις ολλανδικές ομάδες: «Είχαμε μια συζήτηση με τον αδερφό μου και συζητούσαμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει μια δυσμενή παράδοση απέναντι στις ολλανδικές ομάδες. Είναι μια καλή ευκαιρία να ξεκινήσουμε αύριο και να αλλάξουμε αυτή την παράδοση. Παρότι είμαι Ολλανδός, αύριο θέλω να νικήσει ο ΠΑΟΚ».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ