Μαχλάς : «Η Αϊντχόφεν δεν είναι Άγιαξ»

Μαχλάς : «Η Αϊντχόφεν δεν είναι Άγιαξ»

Ο Νίκος Μαχλάς με αφορμή την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν υποστήριξε πως το αυριανό ματς είναι κομβικό για τον Δικέφαλο και έχει τις δυνατότητες να το κερδίζει.

Για την επερχόμενη αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Αϊντχόφεν μίλησε ο παλαίμαχος επιθετικός, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Αρχικά ο πρώην άσος του Άγιαξ σχολίασε για τις ολλανδικές ομάδες που έχουν το πάνω χέρι στις αναμετρήσεις με τις ελληνικές: «Παραδοσιακά η Ολλανδία είχε ομάδες που μπορούσαν να πετύχουν πράγματα στην Ευρώπη. Οι Ολλανδικές ομάδες δουλεύουν με στόχο να δίνουν παίκτες στην υπόλοιπη Ευρώπη και έχουν προσαρμόσει το ποδόσφαιρο τους πάνω σε αυτό. Ασχολούνται συνεχώς με το σκάουτινγκ και ξέρουμε ότι σε αυτό είμαι αρκετά πίσω. Θα πρέπει να μπούμε στο ρυθμό της υπόλοιπης Ευρώπης. Στην εθνική ομάδα, έχουμε προπονητή που προσπαθεί να αλλάξει πράγματα, να κάνει μια ομάδα με κατοχή, και κάποιοι περιμένουν το αποτέλεσμα για να σχολιάσουν. Θα μπορούσα να σας μιλάω με τις ώρες για το τι σημαίνει ακαδημία στην Ολλανδία… Μιλάμε για σεβασμό στη φιλοσοφία. Έχουν ένα στόχο, έχουν πάρει απόφαση για τον τρόπο που θα φτάσουν σε αυτό και προχωράνε».

Για την Αϊντχόβεν: «Δεν ασχολούνται τόσο με τις απουσίες. Έχουν παίκτες έτοιμους να μπούνε να παίξουν. Αυτοί οι μικροί, ετοιμάζονται να παίξουν ανά πάσα στιγμή. Η Αϊντχόβεν δεν έχει την ποιότητα των τελευταίων ετών. Δεν είναι στο επίπεδο του Άγιαξ αυτή τη στιγμή. Η Φίτεσε έχει φέτος πολύ καλή ομάδα».

Για την εικόνα των ελληνικών ομάδων ως τώρα: «Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ διαφέρουν και πάλι. Ο ΠΑΟΚ έκανε κοιλιά αλλά το πρόσωπο που είδα με τη Γρανάδα μου άρεσε. Έφτασε μια ανάσα από τους ομίλους και αυτό δεν είναι τυχαίο. Ο Άρης αρχίζει να δείχνει ότι έχει ποιότητα. Ο Ολυμπιακός είναι σταθερά ψηλά. Ο Παναθηναϊκός δείχνει μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο. Άλλες φορές του βγαίνει άλλες όχι. Στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Παναθηναϊκός ήταν τραγικός αλλά νίκησε. Ο ΟΦΗ έμεινε πίσω και αυτό διότι αλλάζει ρόστερ, και θα του πάρει χρόνου να επανέλθει στα περσινά δεδομένα. Η ΑΕΚ μου βγάζει ομάδα που δεν μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω».

Για τον ΠΑΟΚ και το ματς με την Αϊντχόβεν: «Ο ΠΑΟΚ ευτυχώς αρχίζει και άλλαζε. Είδα έναν ΠΑΟΚ με ταχύτητα, διάθεση, με παίκτες νεότερους. Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να προχωρήσει σε αυτές τις αλλαγές, έπρεπε να κάνει την ομάδα του πιο νεανική, με άλλα αγωνιστικά στοιχεία. Στη Γρανάδα, αν ο ΠΑΟΚ έβρισκε το γκολ, θα είχε κερδίσει. Το ματς με την Αϊντχόφεν είναι κομβικό για τον ΠΑΟΚ και μπορεί να το πάρει για να βάλει βάσεις πρόκρισης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ