Σμιντ : «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα»

Σμιντ : «Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα»

Ο τεχνικός της Αϊντχόφεν Ρότζερ Σμιντ με αφορμή την αυριανή αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στην δυναμικότητα του αντιπάλου του, αλλά και στην επιστροφή του Ροσάριο.

Ο προπονητής της Αϊντχόφεν, Ρότζερ Σμιντ, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου, μίλησε για το πόσο σημαντικό είναι το ματς με τον ΠΑΟΚ, ενώ αναφέρθηκε και στις πολλές απουσίες που έχει η ομάδα του.

Αρχικά μίλησε για την επιστροφή του Ροσάριο: «Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό. Ο Πάμπλο είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Θα έχουμε αρκετές απουσίες και κάποιοι από αυτούς ήταν βασικοί προηγουμένως».

Για τον Μάουρο Ζούνιορ: «Είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοσή του. Μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις και είναι πάντα ανοιχτός στο ενδεχόμενο να παίξει σε ένα νέο ρόλο. Τον εκτιμώ πολύ. Έχουμε προβλήματα στην προετοιμασία του αγώνα και μπορεί να αγωνιστεί ως αριστερός μπακ. Μπορεί να ανταποκριθεί στο υψηλό επίπεδο».

Για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ: «Πάντα παίζουμε απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους και είναι πολύ σημαντικό να κερδίσουμε. Αν κερδίσουμε μπορούμε να κάνουμε ένα μεγάλο βήμα για την πρόκριση, αλλά ο ΠΑΟΚ έχει πολύ δυνατή ομάδα. Κάτω από δύσκολες καταστάσεις, ωστόσο αποδίδουμε καλά στον αγωνιστικό χώρο».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ