Τζόλης : «Ο προπονητής με διορθώνει, μου είπε να βοηθήσω περισσότερο στην άμυνα» (vid)

Τζόλης : «Ο προπονητής με διορθώνει, μου είπε να βοηθήσω περισσότερο στην άμυνα» (vid)

Όλα όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Χρήστος Τζόλης αμέσως μετά την τεράστια νίκη του «Δικεφάλου» του Βορρά επί της Αϊντχόφεν στην Τούμπα.

Ένας από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ, και σήμερα, μίλησε για παιχνίδι αμέσως μετά τη λήξη αυτού, αναφερόμενος κυρίως στα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία στο ημίχρονο της αναμέτρησης.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την εμφάνιση του κόντρα στην Μπεσίκτας και την Αϊντχόφεν: «Ήταν παρόμοιο παιχνίδι για εμένα και τα δύο ήταν καλά. Ελπίζω να συνεχίσω έτσι γιατί είναι σημαντικό να κάνω καλά παιχνίδια στην Ευρώπη και στο πρωτάθλημα αλλά στην Ευρώπη είναι άλλος ο ρυθμός».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Παίξαμε καλά κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσαμε ρυθμό και εγώ και ο Κάρολ (Σφιντέρσκι) και το 1-0 το κάναμε 4-1. Ο κόουτς μας ζήτησε να δώσουμε ενέργεια και να πρεσάρουμε. Πιστεύω το κάναμε καλά και αυτό φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο».

Για την αντίδραση της Αιντχόφεν: «Μετά το δεύτερο γκολ η Αιντχτόφεν τα έχασε και εμείς χτυπήσαμε εκεί βάλαμε άλλα δύο γκολ και ήταν καθοριστικό».

Για το ακυρωθέν γκολ που πέτυχε στα τελευταία λεπτά: «Δεν νομίζω να είμαι οφσάιντ και αυτός μου είπε ότι δεν ήταν σίγουρος και ότι πιθανότατα να έχει κάνει λάθος».

Για την πρόκριση: «Σημαντική νίκη και τρεις βαθμοί. Αλλά έχουμε και το δεύτερο γύρο, θέλουμε να κάνουμε άλλες δύο νικες για να είμαστε πρώτοι. Και η πρόκριση είναι σημαντική αλλά θέλει να είναι πρώτη».

Για το τι είπε ο Πάμπλο Γκαρσία στα αποδυτήρια στο ημίχρονο: «Όπως κάθε προπονητής το είπε με σοβαρό ύφος για να μπούμε σοβαρά. Μπήκαμε και άλλαξε το παιχνίδι. Με διορθώνει, μου έκανε παρατηρήσεις να βοηθάω περισσότερο στην άμυνα. Είναι κάτι που το χρειάζομαι».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ