Στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής Μάνταλος και Ζίβκοβιτς

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής Μάνταλος και Ζίβκοβιτς

Στην καλύτερη ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Europa League συμπεριλήφθηκαν ο Πέτρος Μάνταλος της ΑΕΚ και ο Αντρίγια Ζίκβοβιτς του ΠΑΟΚ.

Θριαμβευτική ήταν η χθεσινή βραδιά για τους δύο δικεφάλους στο Europa League, καθώς τόσο η ΑΕΚ, όσο και ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκαν με 4-1 κόντρα σε Ζόρια και Αϊντχόφεν αντιστοίχως. Οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το ματς απέναντι στους Ολλανδούς και να πάρουν μια τεράστια νίκη, έχοντας απόλυτο πρωταγωνιστή τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς ο οποίος πέτυχε δύο γκολ.

Η Ένωση κατάφερε να πάρει τα ηνία του παιχνιδιού από την αρχή, με τον Πέτρο Μάνταλο να πραγματοποιεί μια αρχηγική εμφάνιση και να συμβάλει στα μέγιστα, βοηθώντας την ΑΕΚ να πάρει το πρώτο της «τρίποντο» στο φετινό Europa League.

Τόσο ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ, όσο και ο αρχηγός της ΑΕΚ, κατάφεραν να κερδίσουν επάξια μια θέση στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής του Europa League.

Αναλυτικά η κορυφαίοι έντεκα της 3ης αγωνιστικής:

Τερματοφύλακας: Πάου Λόπες (Ρόμα)

Αμυντικοί: Τζέιμις Τζάστιν (Λέστερ), Γκέρνοτ Τράουνερ (LASK Λίντσερ), Κάνερ Οσμανπάσα (Σίβασπορ), Ριντγκετσιάνο Χαπς (Φέγενορντ)

Μέσοι: Λέον Μπέιλι (Λεβερκούζεν), Τζέιμς Μάντισον (Λέστερ), Πέτρος Μάνταλος (ΑΕΚ), Αντίγια Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ)

Επιθετικοί: Λούκας Γιούλις (Σπάρτα Πράγας), Γιουσούφ Γιαζίτσι (Λιλ).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ