Ζίβκοβιτς : «Ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ» (vid)

Ζίβκοβιτς : «Ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ» (vid)

Όλα όσα είπε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Αντρίγια Ζίβκοβιτς μετά την νίκη του Δικεφάλου επί της Αϊντχόφεν με 4-1 στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ πήρε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην Αϊντχόφεν χθες το βράδυ, υποχρεώνοντάς την σε ήττα με 4-1 στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς μίλησε για την επικράτηση της ομάδας του κόντρα στους Ολλανδούς, δίνοντας συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του και όλο το τεχνικό επιτελείο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σέρβος επιθετικός στο «PAOK TV»:

«Μια φανταστική νύχτα για όλη την ομάδα, αλλά και για όλους τους φίλους του ΠΑΟΚ. Ήταν ένα εξαιρετικό βράδυ. Μπήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στο δεύτερο ήμασταν πιο επιθετικοί και όπως είδατε πετύχαμε το πρώτο γκολ και αλλάξαμε όλο το παιχνίδι.

Σήμερα (σ.σ χθες) όλοι έπαιξαν ποδόσφαιρο και νομίζω ότι και οι δυο ομάδες έκαναν ένα καλό παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και στο τεχνικό επιτελείο, αλλά και στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Πρέπει να πάμε βήμα – βήμα και θα δούμε τι θα γίνει στην συνέχεια του ομίλου. Είμαστε ο ΠΑΟΚ και θέλουμε πάντα να κερδίζουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ