Αουγκούστο : «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League»

Αουγκούστο : «Θέλουμε να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Europa League»

Ο Ντούγκλας Αουγκούστο έβαλε ψηλά τον πήχη για τον φετινό ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι να φτάσει όσο πιο μακριά μπορεί στο Europa League.

Ο έμπειρος μέσος του Δικεφάλου Ντούγκλας Αουγκούστο με δηλώσεις του σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη επί της Αϊντχόφεν στον Πάμπλο Γκαρσία, υπογραμμίζοντας πως ο ΠΑΟΚ διαθέτει ένα δυνατό γκρουπ παικτών. «Είναι πάντα καλό για οποιοδήποτε προπονητή να ξεκινήσει μια δουλειά με νίκες, οπότε είμαστε χαρούμενοι που όλα πήγαν καλά για εμάς και τον Πάμπλο Γκαρσία, σε αυτό το παιχνίδι με την Αϊντχόβεν.

Ήταν ένας σημαντικός αγώνας, όπως κάθε αγώνας σε αυτή την φάση του Europa League και είχαμε την ηρεμία και την ικανότητα να παραμείνουμε ψύχραιμοι, όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Δεν αφήσαμε τον ρυθμό να πέσει αφού φτάσαμε στην ισοφάριση και αυτό μας επέτρεψε να προηγηθούμε και να πάρουμε μια νίκη που μπορεί να αποδειχτεί πολύ αποφασιστική στην συνέχεια.

Δόξα τω Θεώ, είμαι σε καλή κατάσταση από τότε που επέστρεψα στην ομάδα. Θα συνεχίσω να δουλεύω, καθώς έχω ακόμα πολλούς στόχους να πετύχω εδώ στον ΠΑΟΚ. Ένας από τους στόχους είναι να φτάσουμε στην φάση των νοκ άουτ στο Europa League.

Έχουμε ένα δυνατό γκρουπ παικτών και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να συνεχίσουμε να διατηρήσουμε αυτή την απόδοση τόσο στην Ευρώπη, όσο και στο πρωτάθλημα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ