Πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ την υπόθεση με τους παίκτες που κόλλησαν Covid-19

Πώς διαχειρίστηκε η ΑΕΚ την υπόθεση με τους παίκτες που κόλλησαν Covid-19

Η ανησυχία με τους Καρέρα κι Ολιβέιρα και η αλλαγή πλάνων της ΑΕΚ με την άμεση επιστροφή από την Ουκρανία.

Σοκ προκάλεσαν στην ΑΕΚ τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού μετά την επιστροφή από την Ουκρανία όπου τέσσερις ποδοσφαιριστές και δύο μέλη του τεχνικού τιμ, βρέθηκαν θετικοί. Έτσι τα κρούσματα στην Ένωση έγιναν επτά, μετά από εκείνο του Μιχάλη Μπακάκη, παραμονές του ματς με τη Ζόρια.

Από τη στιγμή που βρέθηκε θετικός ο Έλληνας μπακ υπήρχε ανησυχία στην ΑΕΚ για διασπορά του ιού. Ακολούθησε ο Μάσιμο Καρέρα που αποδείχθηκε τελικά πως είχε μια απλή ίωση και στη συνέχεια ο Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος ταξίδεψε κανονικά στην Ουκρανία και στην πορεία παρουσίασε συμπτώματα κορωνοϊού αλλά είχε γαστρεντερίτιδα κι έμεινε εκτός αποστολής απομονωμένος από την υπόλοιπη ομάδα.

Τα παραπάνω όμως θορύβησαν τους ανθρώπους της ΑΕΚ και γι’ αυτό τον λόγο αποφάσισαν αντί να διανυκτερεύσουν εκεί μετά το παιχνίδι, όπως είχαν αρχικά προγραμματίσει, να επιστρέψουν στην Ελλάδα το ίδιο βράδυ.

Με την επιστροφή, άπαντες πήγαν στα Σπάτα για να υποβληθούν σε τεστ και γι’ αυτό το λόγο υπήρχε νοσηλεύτρια από τις 4 τα ξημερώματα στο προπονητικό κέντρο. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής και στη συνέχεια, υπήρξαν οι απαραίτητες επαφές των ανθρώπων του Δικεφάλου με ΕΟΔΥ, Super League και UEFA.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ