Ο ΠΑΟΚ ξέρει να μην χάνει στο Europa League

Ο ΠΑΟΚ ξέρει να μην χάνει στο Europa League

«Μετρ» των 0-0 στη διοργάνωση είναι ο «Δικέφαλος του Βορρά», ο οποίος έχει 8 «λευκές» ισοπαλίες στο Europa League με αυτό το νούμερο να αποτελεί ρεκόρ!

Ώρα Europa League για τον ΠΑΟΚ. Το πιο κρίσιμο ματς στη φετινή διοργάνωση (μέχρι το επόμενο…) έφτασε για τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Την ερχόμενη Πέμπτη (26/11, 22:00) η ελληνική ομάδα θα αντιμετωπίσει στην Ολλανδία την Αϊντχόφεν. Για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Σε έναν αγώνα ο οποίος θα κρίνει εν πολλοίς την κατάσταση στον 5ο όμιλο. Αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ είναι 2ος και έχει 5 βαθμούς, ενώ η Αϊντχόφεν ακολουθεί με 3 πόντους. Συνεπώς καταλαβαίνει κανείς την αναγκαιότητα να φύγει αήττητη από το «Phillips Stadium» η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία. Έστω και με ισοπαλία θα έχει πραγματοποιηθεί ένα σημαντικό βήμα για την πρόκριση στους «32».

Και το στατιστικό που θα δείτε παρακάτω και το οποίο παρουσιάζει η UEFA στην προαναγγελία της για το ματς, έχει ιδιαίτερη σημασία. Και είναι πολύ καλός οιωνός για το ματς της Πέμπτης. Τι λέει αυτό το στατιστικό; Ότι ο ΠΑΟΚ, μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τη Γρανάδα στην Ισπανία, έγινε η ομάδα με τα περισσότερα 0-0 τα τελευταία χρόνια από τη φάση των ομίλων μέχρι και τον τελικό.

Σύμφωνα με την UEFA, ο ΠΑΟΚ με 8 «λευκές» ισοπαλίες βρίσκεται μπροστά και από τη Λίβερπουλ, η οποία έχει να επιδείξει 7 αντίστοιχες ισοπαλίες. Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως ο «Δικέφαλος» μετράει συνολικά 19 ισοπαλίες στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, ενώ πρώτη στη σχετική λίστα είναι η Ντιναμό Κιέβου με 23 ισοπαλίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ