ΠΑΟΚ : «Πετάει» για Ολλανδία χωρίς προβλήματα

ΠΑΟΚ : «Πετάει» για Ολλανδία χωρίς προβλήματα

Έτοιμη να «πετάξει» με προορισμό την Ολλανδία είναι η αποστολή του ΠΑΟΚ, ενόψει της αυριανής μεγάλης αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν.

Σε ρυθμούς Αϊντχόφεν κινείται ο ΠΑΟΚ, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει αύριο (26/11, 22:00) την ολλανδική ομάδα στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να δώσουν συνέχεια στη θριαμβευτική τους νίκη απέναντι στην PSV στην Τούμπα, με τον Πάμπλο Γκαρσία να βλέπει την ομάδα του να αναχωρεί από την Ελλάδα χωρίς προβλήματα αφού και ο Ομάρ Ελ Καντουρί τέθηκε στη διάθεση του Ουρουγουανού.

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν χθες το απόγευμα, ολοκληρώνοντας την προετοιμασία της ομάδας επί ελληνικού εδάφους. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αναχωρήσει σε λίγη ώρα από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό την Ολλανδία, ενώ θα πραγματοποιήσει και μια τελευταία προπόνηση το απόγευμα.

Ο Πάμπλο Γκαρσία αναμένεται να δώσει το «παρών» στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου το απόγευμα της Τετάρτης (19:00) μαζί με έναν ποδοσφαιριστή του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ