ΑΕΚ : Μονόδρομος το τρίποντο για να παραμείνει… ζωντανή

ΑΕΚ : Μονόδρομος το τρίποντο για να παραμείνει… ζωντανή

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Ζόρια, σε ένα ματς που αναζητά μόνο τη νίκη.

Ώρα Ευρώπης για την ΑΕΚ, με την ομάδα του Μάσιμο Καρέρα να φιλοξενεί τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ (19:55 /CosmoteSports3) για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Η Ένωση θέλει να διπλασιάσει τις νίκες της κόντρα στους Ουκρανούς και να παραμείνει σε τροχιά πρόκρισης. Οι «κιτρινόμαυροι» προέρχονται από τη νίκη πρωταθλήματος επί της ΑΕΛ, έχοντας στο Europa League 3 πόντους. Επί της ουσίας, η ΑΕΚ κυνηγάει την Μπράγκα και τη δεύτερη θέση, με τους Πορτογάλους να έχουν 3 πόντους παραπάνω και να υποδέχονται στην Πορτογαλία την Λέστερ.

Η νίκη είναι μονόδρομος για την ΑΕΚ, με τον Μάσιμο Καρέρα να έχει να διαχειριστεί και τον τομέα των απουσιών. Ο κόουτς της Ένωσης θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Πέτρου Μάνταλου, που είναι τιμωρημένος, ενώ εκτός είναι ξανά ο Γκαρσία, ο τραυματίας Λόπες όπως και οι Σιμάνσκι, Παουλίνιο, οι οποίοι δεν έχουν δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα.

Ο Ιταλός τεχνικός προσανατολίζεται στο να παρατάξει την Ένωση με σύστημα 3-5-2.

Στο τέρμα μάλιστα είναι πιθανό να βρεθεί για πρώτη φορά ο Αθανασιάδης, αντί του Τσιντώτα, με την τελική απόφαση να παίρνεται την τελευταία στιγμή. Από εκεί και πέρα τριάδα στο κέντρο της άμυνας αν επιλεγεί αυτό το σύστημα θα είναι οι Σβάρνας, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι. Στο κέντρο παίρνουν θέση οι Σιμόες, Σάκχοφ, Κρίστιτσιτς, με τους δυο τελευταίους να έχουν πιο προωθημένο ρόλο.

Δεξί μπακ – χαφ επιστρέφει ο Μπακάκης, ενώ ο Ινσούα θα είναι αριστερό. Στην επίθεση το δίδυμο που έπαιξε στην Ουκρανία, Τάνκοβιτς – Λιβάγια είναι φαβορί να ξεκινήσει και στο ΟΑΚΑ. Υπάρχει και το σενάριο του 4-3-3 βέβαια. Σε αυτή την περίπτωση θα φύγει ένας στόπερ και θα προστεθεί ένας επιθετικός (Ολιβέιρα ή Καρίμ).

Από την άλλη πλευρά ο Βίκτορ Σκρίπνικ αναμένεται να παρατάξει την Ζόρια με 3-5-2 με την πιθανή ενδεκάδα να αποτελείται από τους Σεφτσένκο, Αμπού, Βερνιντάμπ, Κχομσενόβσκι, Κατσέργκιν, Γιουρσένκο, Καμπάγεβ, Ιβανισένια, Τσιγκάνικς, Λούνοβ, Γκρόμοβ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ