ΠΑΟΚ : Θεμέλια πρόκρισης στην Ολλανδία

ΠΑΟΚ : Θεμέλια πρόκρισης στην Ολλανδία

Έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στου «32» του Europa League είναι ο ΠΑΟΚ που αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν στην Ολλανδία για την 4η αγωνιστική των ομίλων.

Με στόχο τη νίκη θα παραταχθεί απόψε (22:00, Cosmote Sport 2) στην Ολλανδία ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει την Αϊντχόφεν για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Ο Δικέφαλος του Βορρά θέλει να δώσει συνέχεια στη θριαμβευτική νίκη της Τούμπας απέναντι στους Ολλανδούς και να γίνει ξεκάθαρο φαβορί για την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία από την πλευρά του έδωσε το «σύνθημα» νίκης στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Θα παίξουμε για να κερδίσουμε, είμαστε ΠΑΟΚ, είστε μια μεγάλη ομάδα κι αυτό πρέπει να κάνουμε. Δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει και δεν με ενδιαφέρουν τα στατιστικά».

Οι «ασπρόμαυροι» θέλουν την πρώτη τους νίκη επί ολλανδικού εδάφους, ωστόσο γνωρίζουν πως και μια ενδεχόμενη ισοπαλία δεν θα είναι κακό αποτέλεσμα, καθώς αυτή τη στιγμή κρατάνε την πρόκριση στα χέρια τους. Στην αποστολή της ομάδας βρίσκεται και ο Ντάγκλας Αουγούστο.

Για την PSV εκτός αποστολής έμεινε ο Μάριο Γκέτσε.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης, Ουαγκέ, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κρέσπο, Μιχαηλίδης, Εσίτι, Καντουρί, Τσιγγάρας, Νινούα , Σβαμπ, Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Βρακάς, Α.Ζίβκοβιτς, Τζόλης, Σφιντέρσκι, Τσόλακ, Κούτσιας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ