Τζόλης : «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα μας»

Τζόλης : «Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το προβάδισμα μας»

Ο νεαρός επιθετικός εξήγησε τι πήγε λάθος στην ήττα από την Αϊντχόφεν.

Στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να υπερασπιστεί το προβάδισμα του, εστίασε ο Χρήστος Τζόλης. Ο νεαρός επιθετικός τόνισε ότι η ομάδα του δεν έκανε σωστή διαχείριση.

Οι δηλώσεις του Τζόλη στην COSMOTE TV:

Το πως λειτούργησε στο γκολ του: Περίμενα να κάνει σουτ και την απόκρουση. Ξαφνικά βλέπω τη μπάλα και πλάσαρα ασυνείδητα. Σίγουρα ήταν μία πολύ καλή αρχή για την ομάδα στο α’ μέρος.

Τη συνέχεια του ματς: Δεν διαχειριστήκαμε σωστά το αποτέλεσμα (το 0-2). Δεχθήκαμε γκολ στο α’ μέρος που δεν έπρεπε. Κάναμε αρκετά λάθη που τα εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος. Ίσως να ενθουσιαστήκαμε και λίγο με το 0-2. Μετά το 0-2 πήγαμε πιο πίσω και ο αντίπαλος ανέβασε παίκτες και δημιούργησε φάσεις.

Το β’ μέρος: Δεν μπήκαμε καθόλου καλά εμείς. Ο αντίπαλος έβαλε 2 γκολ. Μέχρι το 70′ δεν παίξαμε καθόλου καλά. Μετά δημιουργήσαμε κάποιες φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε.

Την υπόθεση – πρόκριση: Εμείς θα κοιτάξουμε το δικό μας αποτέλεσμα. Να κάνουμε το καθήκον μας με τους τρεις βαθμούς και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά και να χάσει και άλλους βαθμούς η Αϊντχόφεν από τη Γρανάδα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ