Τζόλης : «Τελικός στην Κύπρο» (vid)

Τζόλης : «Τελικός στην Κύπρο» (vid)

Όλα όσα είπε ο Χρήστος Τζόλης στην κάμερα του «PAOK TV» για την αναμέτρηση με την Αϊντχόφεν, τη δύσκολη συνέχεια και την Ομόνοια.

Ο ΠΑΟΚ, αν και προηγήθηκε με 2-0, δεν κατάφερε εν τελεί να πάρει κάτι από τον αγώνα με την Αϊντχόφεν, αφού οι Ολλανδοί κατόρθωσαν να γυρίσουν «τούμπα» το σκορ και να πάρουν στο τέλος τη νίκη (3-2).

Πλέον, ο «Δικέφαλος του Βορρά», στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι της πέμπτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League με την Ομόνοια στην Κύπρο, γεγονός που χαρακτήρισε ως «τελικό» ο Χρήστος Τζόλης.

Ο νεαρός επιθετικός του ΠΑΟΚ παραχώρησε δηλώσεις στο «PAOK TV» και μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αυτό φάνηκε, ότι χαλαρώσαμε με τα δύο γρήγορα γκολ και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύθηκε, πετυχαίνοντας ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο και δύο γρήγορα, στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που μας αποσυντόνισε πάρα πολύ. Άλλαξε τελείως το παιχνίδι για εμάς.

Όσο για το τι άλλαξε μετά το πρώτο 20λεπτο για την ομάδα του: «Πήγαμε λίγο πιο πίσω την αμυντική γραμμή, κάναμε άμυνα πίσω από το κέντρο οι πιο πολλοί παίκτες, δώσαμε χώρο στον αντίπαλο και το αποτέλεσμα ήταν να δημιουργεί πιο πολλές φάσεις, να παίζει κάθετα. Αυτό ήταν το δικό μας λάθος».

Για τον «τελικό» που ακολουθεί στην έδρα της Ομόνοιας: «Εννοείται ότι πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, για να συνεχίσουμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Είναι σημαντική η επόμενη αγωνιστική και για εμάς και για τους δύο άλλους αντιπάλους».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ