Ο Τζόλης έγραψε ιστορία, πέρασε Ζαγοράκη, Κούδα

Ο Τζόλης έγραψε ιστορία, πέρασε Ζαγοράκη, Κούδα

Με το γκολ που σημείωσε στην Ολλανδία ο Τζόλης έφτασε τα 4 ευρωπαϊκά με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και ξεπέρασε παίκτες όπως ο Κούδας, ο Γεωργιάδης, ο Ζαγοράκης, ο Ασλανίδης, ο Παρίδης και ο Μουσλίμοβιτς.

Τι και αν είναι μόλις 18 χρονών. Ο Χρήστος Τζόλης είναι το next big thing του ΠΑΟΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου, κάτι που μπορεί να αντιληφθεί κανείς από τους «τρελούς» αριθμούς του νεαρού.

Τέσσερα γκολ σε επτά ευρωπαϊκά παιχνίδια δεν είναι επίδοση που μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Ειδικά όταν έρχεται από έναν ποδοσφαιριστή στα 18 του χρόνια. Ο νεαρός ακραίος επιθετικός συνεχίζει να «γράφει» επιτεύγματα που αποδεικνύουν ότι είναι ένας «θησαυρός» για τους Θεσσαλονικείς.

Ο νεαρός διεθνής έκανε το 2-0 για τον ΠΑΟΚ στον χθεσινό αγώνα με την Αϊντχόφεν και έφτασε τα τέσσερα γκολ στην Ευρώπη για να προσπεράσει στη σχετική, ιστορική λίστα του Δικεφάλου παίκτες όπως ο Γιώργος Κούδας, ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ο Αχιλλέας Ασλανίδης, ο Δημήτρης Παρίδης και ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς που είχαν από τρία.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζόλης «έπιασε» στη 13η θέση της λίστας στα τέσσερα γκολ τους Σκαρτάδο, Κωστίκο, Οκκά, Ίβιτς, Τερζανίδη, Ροντρίγκεζ και Λουτσιάνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ