Βαρέλα : «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να πάρουμε το μάθημά μας»

Βαρέλα : «Τίποτα δεν έχει τελειώσει, να πάρουμε το μάθημά μας»

Ο αμυντικός του ΠΑΟΚ μίλησε για την ήττα από την Αϊντχόφεν και το μάθημα που καλούνται να πάρουν οι «ασπρόμαυροι».

Ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα στην Ολλανδία, με τον Φερνάντο Βαρέλα να τονίζει πως θα πρέπει να δουλέψουν με τον Πάμπλο Γκαρσία και να καταλάβουν καλύτερα αυτά που ζητάει ο Ουρουγουανός τεχνικός.

Ο αμυντικός των «ασπρόμαυρων» μίλησε στην κάμερα του PAOK TV, υπογραμμίζοντας πως δεν έχει τελειώσει τίποτα σχετικά με την πρόκριση.

Για την ήττα από την Αϊντχόφεν: «Ξεκινήσαμε πολύ καλά, όπως ήθελε ο προπονητής. Πιέσαμε ψηλά, κλέψαμε κάποιες μπάλες, επιτεθήκαμε, είχαμε ευκαιρίες και πετύχαμε δύο γκολ, τα πήγαμε πολύ καλά για 25-35 λεπτά αλλά μετά μείωσαν και άρχισαν να ελέγχουν το παιχνίδι, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Ήταν δύσκολο για εμάς να ελέγξουμε τον αγώνα. Θέλαμε να έχουμε τον έλεγχο, αλλά ήταν δύσκολα στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκινήσαμε πολύ άσχημα. Είχαν πολύ χώρο, είχαν τη μπάλα και τον έλεγχο του αγώνα, έκαναν κάποιες πάσες ανάμεσα στις γραμμές, έβρισκαν πάντα τρόπο να βγαίνουν εύκολα μπροστά και πέτυχαν δύο γκολ, κατά την άποψή μου δύο εύκολα γκολ. Πρέπει να το αναλύσουμε αύριο με το υπόλοιπο γκρουπ και στο επόμενο παιχνίδι να αποφύγουμε αντίστοιχα λάθη».

Για τα λάθη που κόστισαν στον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να το εξηγήσω ακριβώς, γιατί ήρθαν ακριβώς στο ξεκίνημα. Ίσως να έχει να κάνει με την αυτοσυγκέντρωση, ίσως με την έλλειψη ελέγχου της μπάλας, αλλά και με το γεγονός ότι εφόσον κερδίζαμε 1-2 δεν πιέσαμε ψηλά. Αυτά πρέπει να τα δούμε με τον προπονητή και να καταλάβουμε καλύτερα. Είμαστε στο ξεκίνημα μαζί του και η περίοδος στην οποία ήρθε το κάνει πιο δύσκολο. Δεν μας κάνουν καλό τέτοια παιχνίδια, δεν μπορούμε να το αλλάξουμε τώρα αλλά πρέπει να μάθουμε μέσα από αυτό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ