Κλείσιμο
ΧΡΩΜΑ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΚΟΚΚΙΝΟ
ΠΡΑΣΙΝΟ
ΜΑΥΡΟ
ΚΙΤΡΙΝΟ
ΜΠΛΕ
Con-Troll: Απέτυχε ως άτυπος τεχνικός διευθυντής ποδοσφαίρου και είπε να το γυρίσει στα τηλεοπτικά ο Giorgis...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΤΟ10.gr

Συγχαρητήρια της UEFA στην ΑΕΚ για την οργάνωση των αγώνων (pic)

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συνεχάρη την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ για την οργάνωσή της στα ματς του Europa League.

Συγχαρητήρια της UEFA στην ΑΕΚ για την οργάνωση των αγώνων (pic) | to10.gr

Εύσημα της UEFA στην ΑΕΚ για την οργάνωση των αγώνων στους ομίλους του Europa League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία συνεχάρη την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, με την Venue Director της UEFA να τονίζει πως: «Αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τόσο άρτιους επαγγελματίες στο είδος τους».

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΠΑΕ ΑΕΚ

Οργάνωση αγώνα σε συνθήκες covid με τη χρήση της τεχνολογίας, ακόμα και για τις προ αγώνα συνεντεύξεις στη flash area του ΟΑΚΑ.

Τα πάντα οργανωμένα στην εντέλεια για την εξυπηρέτηση μέσω zoom του πορτογαλικού τηλεοπτικού δικτύου SPORT TV, που ευχαρίστησε επίσημα την ΠΑΕ ΑΕΚ για όλες τις διευκολύνσεις. Ταυτόχρονες συνεντεύξεις στα δύο τηλεοπτικά δίκτυα με μετάφραση σε τέσσερις γλώσσες από τρεις μεταφραστές!

Με απόλυτη τήρηση του πρωτοκόλλου διεξήχθησαν οι δύο συνεντεύξεις Τύπου στην ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα του ΟΑΚΑ, στην οποία με χρήση της τεχνολογίας έγινε και το τρίτο σερί organisational meeting του αγώνα.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εισέπραξε τα συγχαρητήρια της UEFA για την οργανωτική επιτυχία σε δύσκολες συνθήκες και των τριών εντός έδρας αγώνων της στον όμιλο. «Αποτελεί μεγάλη ευχαρίστηση να συνεργάζομαι με τόσο άρτιους επαγγελματίες στο είδος τους» επανέλαβε η Venue Director της UEFA στα τρία ματς στο ΟΑΚΑ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από