ΠΑΟΚ : Με Τσιγγάρα βασικό στην Κύπρο – Οι σκέψεις για την άμυνα

ΠΑΟΚ : Με Τσιγγάρα βασικό στην Κύπρο – Οι σκέψεις για την άμυνα

Ο Χάρης Τσιγγάρας κερδίζει θέση βασικού στο σημερινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ομόνοια. Φαβορί για αριστερά ο Γιαννούλης, πως θα διαμορφωθεί η άμυνα αν δεν αγωνιστεί.

Τον πρώτο από τους δύο… τελικούς στον όμιλό του στο Europa League δίνει απόψε ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Ομόνοια στη Λευκωσία, με τον Πάμπλο Γκαρσία να δείχνει πως καταλήγει στη χρησιμοποίηση του Τσιγγάρα στη μεσαία γραμμή αντί του τιμωρημένου Ντούγκλας Αουγκούστο.

Ο νεαρός χαφ αγωνίστηκε και τα πήγε εξαιρετικά απέναντι στην Αϊντχόφεν στο προηγούμενο παιχνίδι και ο Γκαρσία θα του δώσει για δεύτερο σερί ευρωπαϊκό ματς φανέλα βασικού, τοποθετώντας τον λίγο πιο πίσω από Σβαμπ και Καντουρί.

Η άλλη σκέψη του Ουρουγουανού προπονητή ήταν η χρησιμοποίηση του Μουργκ σε θέση επιθετικού χαφ, κάτι πάντως που δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Λίγες ώρες πριν από τη μεγάλη αναμέτρηση (σέντρα στις 22:00), ο Γκαρσία φέρεται να έχει καταλήξει στην ενδεκάδα, με μοναδική περίπτωση να αλλάξει η τακτική του να είναι η μη χρησιμοποίηση του Δημήτρη Γιαννούλη.

Αυτή τη στιγμή ο διεθνής μπακ δείχνει έτοιμος για την ενδεκάδα, έχει συζητήσει με τον προπονητή του και το πιθανότερο είναι να τον δούμε στα αριστερά, με τους Βαρέλα, Κρέσπο ή Ίνγκασον στα στόπερ και τον Ροντρίγκο δεξιά.

Αν ο Γιαννούλης δεν καταφέρει τελικά να αγωνιστεί, κάτι που δε συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες, τότε είτε θα πάει ο Κρέσπο αριστερά και οι υπόλοιποι θα μείνουν ως έχουν (Ροντρίγκο, Βαρέλα, Ίνγκασον), είτε θα πάει ο Ροντρίγκο αριστερό μπακ και δεξιά θα αγωνιστεί ο Ουαγκέ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ