Ολιβέιρα : «Επανέρχομαι αγωνιστικά, με νοιάζει η ομάδα και θέλω να την βοηθήσω»

Ολιβέιρα : «Επανέρχομαι αγωνιστικά, με νοιάζει η ομάδα και θέλω να την βοηθήσω»

Στα δύο γρήγορα γκολ της Μπράγκα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα ενώ ανέφερε πως επανέρχεται στα στάνταρ του.

Στα δύο γρήγορα γκολ της Μπράγκα στάθηκε ο Νέλσον Ολιβέιρα ενώ ανέφερε πως επανέρχεται στα στάνταρ του. Ο Πορτογάλος επιθετικός της ΑΕΚ ήταν εμφανέστατα απογοητευμένος από την τελική εξέλιξη της αναμέτρησης και δήλωσε πως το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παίρνει θετικά αποτελέσματα η ομάδα και μόνο.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

Τι δεν πήγε καλά στο παιχνίδι;

«Είναι αλήθεια πως δεχθήκαμε δυο γρήγορα γκολ πολύ γρήγορα. Δείξαμε αντίδραση, σκοράραμε, μέχρι που ήρθε το τρίτο γκολ. Κάναμε ευκαιρίες, αλλα δεν τα καταφέραμε. Αυτό που είπαμε και στα αποδυτήρια είναι πως πρέπει να το ξεχάσουμε, να επικεντρωθούμε στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Οφείλουμε μία νίκη στον κόσμο μας, που σήμερα τον απογοητεύσαμε».

Για τον πανηγυρισμό του, κάνοντας μία κίνηση σαν να πετάει από πάνω του την… κατάρα;

«Είναι αλήθεια πως ήθελα και χρειαζόμουν ένα γκολ. Το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν ειμαι ο παίκτης που γνωρίζουμε. Δεν είναι μονο το γκολ. Δεν τα πήγαινα καλά. Νομίζω ότι επανέρχομαι σιγά σιγά τις τελευταίες εβδομάδες. Δεν με νοιάζει όμως το προσωπικό. Με ενδιαφέρει η ομάδα και πως θα πάει καλά. Ο κόσμος γνωρίζει την ποιότητα που έχω ως ποδοσφαιριστής και εγώ θα βοηθήσω την ομάδα να πάει όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ