Ροντρίγκο : «Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη σε τέτοιο παιχνίδι»

Ροντρίγκο : «Δεν επιτρέπονται τέτοια λάθη σε τέτοιο παιχνίδι»

Με μεγάλη δόση αυτοκριτικής ο Ροντρίγκο τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ τιμωρήθηκε για τις αδράνειες του.

Στην αδυναμία του ΠΑΟΚ να περιορίσει τις αντεπιθέσεις της Ομόνοιας, εστίασε ο Ροντρίγκο. Ο ακραίος μπακ-χαφ του Δικεφάλου ανέφερε ότι η ομάδα του πλήρωσε ακριβά τις ολιγωρίες της με γκολ.

Οι δηλώσεις του Ροντρίγκο στην Cosmote TV:

Για τα λάθη της άμυνας του ΠΑΟΚ:

«Είναι δύσκολο να εξηγήσεις αυτά τα λάθη. Όλοι μας προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Παρότι ξέρουμε ότι τα λάθη είναι μέρος του παιχνιδιού, εμείς τα πληρώσαμε πολύ ακριβά. Προσπαθήσαμε πολύ να πάρουμε τη νίκη, αλλά τέτοια λάθη σε τόσο κρίσιμο αγώνα δεν επιτρέπονται.

Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη και αυτά να μη γίνονται σε επικίνδυνες ζώνες, αλλά όπως φαίνεται δεν τα καταφέρνουμε. Πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε. Ο νέος προπονητής μάς έχει βοηθήσει πολύ σε αυτό. Ετσι είναι το ποδόσφαιρο, μπορεί να κάνεις πολλά λάθη και να μην τα πληρώσεις ποτέ, αλλά μπορεί, σε μια φάση όπως αυτή στην οποία βρισκόμαστε τώρα εμεις, να τα πληρώνεις ακριβά».

Για το γεγονός ότι η ομάδα του μπήκε νωχελικά σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι:

«Δεν το θέλαμε αυτό σε καμία περίπτωση. Ο αντίπαλος μάς αιφνιδίασε, κατάφερε να κάνει δύο καλές ευκαιρίες και να πετύχει το δεύτερο γκολ σε ένα σημείο όπου είχαμε πλέον ισορροπήσει. Είναι πάντα δύσκολο να επιστρέψεις, ειδικά στο ψυχολογικό κομμάτι.

Ωστόσο νομίζω ότι η ομάδα μας απάντησε καλά, πίεσε, είχε ευκαιρίες, πέτυχε γκολ, έχασε κι άλλες ευκαιρίες. Από την πλευρά μας, πρέπει να συνεχίσουμε ενωμένοι, να δούμε τι έφταιξε, τι μπορούμε να αλλάξουμε ώστε να μην επαναληφθούν τα λάθη, και στον επόμενο αγώνα να είμαστε καλύτεροι».

Για το πόσο απογοητευτικός είναι αυτός ο πρόωρος αποκλεισμός:

«Είναι για μας μεγάλη απογοητευση, μας λυπεί πολύ. Η αλήθεια είναι ότι φάνηκε πως θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί. Αυτήν τη στιγμή,βέβαια, μπορούμε να νιώθουμε μεγάλη απογοήτευση, αλλά δε μπορούμε να κλαίμε. Η ζωή συνεχίζεται, έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα που θέλουμε να κατακτήσουμε, και τον θεσμό του Κυπέλλου.

Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, έτσι και το σημερινό, έχοντας και την πίεση του αποτελέσματος. Είμαστε στεναχωρημένοι. Δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς να πετυχαίνεις πάντα όσα θέλεις. Πρέπει να ανασυνταχθούμε και να προχωρήσουμε μπροστά για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για τον κόσμο μας, και όλη την πόλη της Θεσσαλονίκης».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ