ΑΕΚ : Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα κόντρα στη Λέστερ

ΑΕΚ : Να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα κόντρα στη Λέστερ

Η ΑΕΚ κοντράρεται στην Αγγλία με τη Λέστερ (22:00) για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League και θέλει να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στην Αθήνα με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα με Ζόρια (0-3), Μπράγκα (2-4) και Παναθηναϊκό (1-2) στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη Λέστερ (22:00) σε ένα βαθμολογικά αδιάφορο μεν παιχνίδι, αλλά που θέλει οπωσδήποτε να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα.

Οι τελευταίες μέρες ήταν δύσκολες στο στρατόπεδο της Ένωσης, με τον Δημήτρη Μελισσανίδη να επισκέπτεται τα Σπάτα και να συνομιλεί με τους παίκτες και τον Μάσιμο Καρέρα προκειμένου να αντιστρέψουν το κλίμα. Η Ένωση θέλει να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να διασκεδάσει τις εντυπώσεις μετά την πορεία που είχε, αλλά και να τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της στο Europa League.

Βέβαια το παιχνίδι δεν είναι καθόλου εύκολο, καθώς και η Λέστερ από την πλευρά της θέλει το τρίποντο, όμως ο Καρέρα θέλει αποτέλεσμα και για την ψυχολογία των κιτρινόμαυρων. Ο Ιταλός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη, Λόπες, Ινσούα και ο Μιτάι αναμένεται να ξεκινήσει απέναντι στις «αλεπούδες», ενώ εκτός είναι και ο Λιβάγια. Όσον αφορά την ενδεκάδα, ο Τσιντώτας θα είναι στο τέρμα, με τους Βασιλαντωνόπουλο, Νεντελτσιάρου, Χνιντ και Μιτάι τετράδα στην άμυνα. Οι Σάκχοφ και Σιμόες θα αγωνιστούν στον άξονα, με τους Τάνκοβιτς και Λιβάι Γκαρσία στις πτέρυγες και τον Μάνταλο πίσω από τον Ολιβέιρα που θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Λάτσι, Σβάρνας, Μιτάι, Κρίστιτσιτς, Γαλανόπουλος, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης και Χριστόπουλος.

Οι γηπεδούχοι, από τη μεριά τους, θα ξεκινήσουν με τους Σμάιχελ, Φοφανά, Μόργκαν, Φουκς, Μεντί, Ουντέρ, Τζάστιν, Μπαρνς, Μάντισον, Ολμπράιτον και Βάρντι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ