Εσίτι : «Λεπτομέρειες μας κόστισαν την πρόκριση»

Εσίτι : «Λεπτομέρειες μας κόστισαν την πρόκριση»

Για λεπτομέρειες που στέρησαν από τον ΠΑΟΚ την πρόκριση έκανε λόγο ο Άντερσον Εσίτι μετά το ματς με τη Γρανάδα.

Ο Άντερσον Εσίτι στάθηκε στις λεπτομέρειες που όπως ανέφερε δεν επέτρεψαν στον ΠΑΟΚ να πάρει την πρόκριση από τον όμιλο.

Αναλυτικά:

Για την προσωπική του αγωνιστική κατάσταση:

«Δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος από το γεγονός ότι δεν αγωνίζομαι τόσο πολύ. Προσπαθώ κάθε φορά που παίζω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό. Έχουμε νέο προπονητή, με νέα φιλοσοφία, σχηματισμό και ιδέες. Ακούω τις συμβουλές του και προσπαθώ να βελτιώνομαι».

Για το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ αντιμετώπισε πρόβλημα με την θεωρητικά χειρότερη ομάδα του ομίλου, Ομόνοια, ενώ παρουσιάστηκε πολύ δυνατός απέναντι στις καλύτερες:

«Είναι ποδόσφαιρο, όλα έχουν να κάνουν με τη λεπτομέρεια. Οποιαδήποτε ομάδα βρίσκεται στην Ευρώπη σημαίνει ότι είναι καλή. Εμείς προσπαθήσαμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, αλλά λεπτομέρειες μας κόστισαν την πρόκριση. Είδαμε ότι έχουμε μια πάρα πολύ καλή και ανταγωνιστική ομάδα, στην PSV προηγηθήκαμε με 0-2 πολύ εύκολα. Το συζητούσα με ένα συμπαίκτη μου όταν βγήκα αλλαγή, ότι έχουμε πολύ καλή ομάδα, πολύ καλούς παίκτες. Έπαιξαν και τα πήγαν καλά παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής. Βοήθησαν πολύ. Πιστεύουμε ότι ήμασταν άτυχοι, αλλά αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Συνεχίζουμε με τους εγχώριους στόχους, τους οποίος πιστεύουμε ότι θα πετύχουμε».

Για τη συνολική του εκτίμηση για τη μέχρι τώρα εικόνα του ΠΑΟΚ στη σεζόν:

«Είναι θετικό το πρόσημο, λεπτομέρειες μας έχουν κοστίσει μέχρι στιγμής. Προχωράμε για να τις βελτιώσουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ