Άλλη η Αϊντχόφεν του ΠΑΟΚ… άλλη του Ολυμπιακού (pic & vids)

Άλλη η Αϊντχόφεν του ΠΑΟΚ… άλλη του Ολυμπιακού (pic & vids)

Μόλις ένας μήνας έχει απομείνει για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την PSV Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη. Η ολλανδική ομάδα έχει καταφέρει να μεταμορφωθεί από την ημέρα της 4αρας στην Τούμπα, έχοντας μόλις μία ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια και δείχνει πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η δοκιμασία για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Ένας μήνας ακριβώς (18/02) απομένει για την πρώτη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν στο Καραϊσκάκη για τους «32» του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι θα δώσουν δύο δυνατές αναμετρήσεις με μία πολύ ποιοτική ομάδα, η οποία βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League.

Η PSV γνώρισε βαριά ήττα στην «Τούμπα» με 4-1 από τον Δικέφαλο του Βορρά σε εκείνη την παράσταση του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Σημαντικό ρόλο στην ήττα αυτήν για την ολλανδική ομάδα, έπαιξαν οι πολλές απουσίες λόγω του κορωνοϊού, καθώς είχε χτυπηθεί από την πανδημία, έχοντας εννέα επιβεβαιωμένα κρούσματα, αλλά και τέσσερις τραυματίες…

Από την ήττα της Τούμπας και μετά, η ομάδα του Ρότζερ Σμιντ, γύρισε τον διακόπτη και μάλιστα για τα καλά… Μέσα σε δύο μήνες, η Αϊντχόφεν έχει καταφέρει να μειώσει αισθητά τη διαφορά της από την κορυφή του ολλανδικού πρωταθλήματος, καθώς βρίσκεται μόλις στο -4 από τον πρωτοπόρο Άγιαξ, κόντρα στον οποίο κατάφερε πριν από μία εβδομάδα να προηγηθεί με 2-0 στο Άμστερνταμ, πριν δεχτεί δύο γκολ και ισοφαριστεί.

Στα τελευταία 14 παιχνίδια, η ολλανδική ομάδα μετράει δέκα νίκες, τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα, έχοντας τρομερή επιθετική επίδοση, καθώς έχει καταφέρει να σκοράρει 35 γκολ, αριθμός που αναλογεί σε παραπάνω από δύο γκολ ανά αγώνα!

Ο άνθρωπος που τραβάει το «κουπί», από τη μέση και μπροστά δεν είναι άλλος από τον Ντόνιελ Μάλεν. O Ολλανδός εξτρέμ που έχει περάσει τμήματα υποδομής του Άγιαξ και της Άρσεναλ, είναι ο ποδοσφαιριστής που από το ματς της Τούμπας και μετά έχει σκοράρει δέκα γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ συνολικά από την αρχή της σεζόν μετράει 17 γκολ και 7 ασίστ. Μάλιστα, σύμφωνα με τα γερμανικά δημοσιεύματα, ο 21χρονος βρίσκεται στα «ραντάρ» της Ντόρτμουντ, δείγμα της τρομερής ικανότητας του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Από τις αρχές του Νοέμρβη, μέχρι και σήμερα, η ομάδα του Σμιντ έχει καταφέρει να σκοράρει έξι φορές από τρία γκολ και πάνω, έχοντας δύο πρόσφατες «4αρες» και μία «5αρα»… Στην Eredivisie, κατέχει τη 2η καλύτερη επιθετική γραμμή με 41 γκολ συνολικά, πίσω μόνο από τον πρώτο της βαθμολογίας Άγιαξ των 58 τερμάτων, ενώ στο Europa League είχε με διαφορά την καλύτερη επίθεση του ομίλου της με 12 γκολ ενεργητικό…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ