Ολυμπιακός : Αγώνα δρόμου ο Εμβιλά – Έτοιμος ο Μπρούμα 

Ολυμπιακός : Αγώνα δρόμου ο Εμβιλά – Έτοιμος ο Μπρούμα 

Ο Γάλλος ξεκίνησε «μάχη» για να προλάβει την PSV. Ποιες είναι οι πιθανότητες – Ετοιμος ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός.

Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ανήκει στο παρελθόν, με τον Πέδρο Μαρτίνς και τους παίκτες του να έχουν στρέψει πλέον το βλέμμα τους στο μεγάλο παιχνίδι που ακολουθεί με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League.

Οι Ερυθρόλευκοι την ερχόμενη Πέμπτη (18/02) θα υποδεχθούν στο Καραϊσκάκη την ολλανδική ομάδα, με στόχο να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση τους στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Ένα σπουδαίο ματς για τους Πειραιώτες, που θα τα δώσουν όλα για τη νίκη, αφού η ευρωπαϊκή διάκριση αποτελεί έναν από τους μεγάλους τους στόχους.

Τα προβλήματα δεν λείπουν πάντως για τον Πέδρο Μαρτίνς, με τον Πορτογάλο να πονοκεφαλιάζει για την κατάσταση του Γιαν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ τραυματίστηκε στην προπόνηση πριν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και έχασε το ντέρμπι της Λεωφόρου. Ο έμπειρος δεν κατάφερε να βοηθήσει να βοηθήσει τους Πειραιώτες στην αναμέτρηση με τους Πράσινους και πλέον κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το πρώτο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν. Ο 30χρονος μέσος κάνει διπλές θεραπείες και παλεύει για να καταφέρει να δώσει το παρών στη μεγάλη μάχη με τους Ολλανδούς.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του τη δεδομένη στιγμή (40-60%), αλλά όλα θα κριθούν τις επόμενες ημέρες. Ο ίδιος θα προσπαθήσει να «σφίξει» τα δόντια και να αγωνιστεί απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά αν δεν είναι 100% έτοιμος ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να ρισκάρει τη συμμετοχή του. Αξίζει να σημειώσουμε ότι το ντέρμπι με το Τριφύλλι ήταν μόλις το δεύτερο ματς πρωταθλήματος που χάνει ο Εμβιλά, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί επίσης στο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Βόλο.

Αντίθετα, τα νέα για τον Μπρούμα είναι ευχάριστα, με τον Πορτογάλο εξτρέμ να έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και να βρίσκεται στη διάθεση του Πέδρο Μαρτίνς για το ματς με την Αϊντχόφεν. Ο προπονητής του Ολυμπιακού υπολογίζει κανονικά στον συμπατριώτη του, με την επιστροφή του Μπρούμα να του δίνει μια ακόμα έξτρα λύση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Ο Μπρούμα, μάλιστα, γνωρίζει πολύ καλά την PSV και τις αδυναμίες της, αφού είναι η ομάδα από την οποία τον απέκτησαν οι Ερυθρόευκοι ως δανεικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ