Έστερσουντ : Η αντίπαλος της Άρσεναλ μετέτρεψε ιγκλού σε αποδυτήρια για… προειδοποίηση (pic)

Έστερσουντ : Η αντίπαλος της Άρσεναλ μετέτρεψε ιγκλού σε αποδυτήρια για… προειδοποίηση (pic)

Το κρύο στη Σουηδία είναι τσουχτερό και η Έστερσουντ φρόντισε να ενημερώσει την Άρσεναλ για τις επικρατούσες καιρικές συνθήκες στην Σκανδιναβική Χερσόνησο, μετατρέποντας ένα ιγκλού σε αποδυτήρια. 

Οι δύο κορυφαίες ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις επιστρέφουν αυτή την εβδομάδα, με τους πρώτους αγώνες για τη φάση των 16 και των 32 σε Champions και Europa League αντίστοιχα. Η Άρσεναλ, η οποία μάλιστα στοχεύει στην κατάκτηση του Europa λόγω (και) του εισιτηρίου που δίνει για το Champions League της επόμενης περιόδου (εισιτήριο που δύσκολα φαίνεται ότι θα κερδίσει από τον αγγλικό πρωτάθλημα), θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη (15/2) εκτός έδρας την Έστερσουντ.

Και μπορεί στο Λονδίνο να μην απολαμβάνουν το Μεσογειακό μας κλίμα, δεν έχουν όμως και τον καιρό των Σκανδιναβικών χωρών. Θέλοντας να να προετοιμάσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ για την -κυριολεκτικά- ψυχρή υποδοχή την οποία θα τύχουν, ο σουηδικός σύλλογος μετέτρεψε ένα ιγκλού σε αποδυτήρια, ενημερώνοντας εμμέσως πλην σαφώς τους Κανονιέρηδες για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν! Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το θερμόμετρο στη Σουηδία δείχνει -7, ενώ την ημέρα του αγώνα θα ανέβει στο -3.

https://twitter.com/ofk_1996/status/962969785297522688

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ