Η Euroleague έβαλε τον μπασκετικό Ολυμπιακό ταυτόχρονα με τον ποδοσφαιρικό

Η Euroleague έβαλε τον μπασκετικό Ολυμπιακό ταυτόχρονα με τον ποδοσφαιρικό

Δύο οθόνες θα χρειαστούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού για το βράδυ της Πέμπτης λόγω της αμέλειας του Τζόρντι Μπερτομέου και της διοργανώτριας αρχής...

Δύο τηλεοράσεις θα χρειαστούν απόψε οι οπαδοί του Ολυμπιακού… Στην κυριολεξία δεν πρόκειται για λεκτική μεταφορά,  αφού οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται σχεδόν την ίδια ώρα, με μικρή απόκλιση.

Ο μπασκετικός Ολυμπιακός φιλοξενείται από την Αναντολού Εφές στην Κωνσταντινούπολη για τη Euroleague και το τζάμπολ έχει προγραμματιστεί για τις 19:30.

Ο πρωταθλητής Ελλάδας του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχεται την Αϊντχόφεν στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για το Europa League και η σέντρα έχει οριστεί στις 19:55.

Οπότε, τα δύο παιχνίδια θα συμπέσουν για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και όποιος δεν έχει δύο οθόνες, θα αναγκάζεται να κάνει ένα αδιάκοπο ζάπινγκ.

Πρωτίστως η ευθύνη για αυτή την κατάσταση βαραίνει τη Euroleague. H οποία έχει μεγαλύτερη ευελιξία στο πρόγραμμα της και μπορούσε να το διαμορφώσει ανάλογα, ώστε η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού να μην συμπέσει με την ποδοσφαιρική ομάδα.

Οι ώρες των διοργανώσεων της UEFA είναι στάνταρ εδώ και χρόνια αλλάζουν μόνο σε εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις. Αντίθετα, η Euroleague στο καλεντάρι της είναι πολύ πιο ευέλικτη και θα μπορούσε να επιλύσει εγκαίρως το πρόβλημα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ