Έλφρινκ στο «10» : Η «ακτινογραφία» της Αϊντχόφεν

Έλφρινκ στο «10» : Η «ακτινογραφία» της Αϊντχόφεν

Ο ρεπόρτερ της Αϊντχόφεν, Ρικ Έλφρινκ, μίλησε στο «10» για το επικείμενο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ολλανδική ομάδα, στο πλαίσιο της φάσης των 32 του Europa League.

Στην πίεση ψηλά θα πρέπει να εστιάσει ο Ολυμπιακός απέναντι στην Αϊντχόφεν,σύμφωνα με τον Ολλανδό ρεπόρτερ της PSV, Ρικ Έλφρινκ. Παράλληλα τόνισε πως η ήττα από τον ΠΑΟΚ λειτούργησε διδακτικά για τους «Αγρότες», ενώ αναφέρθηκε θετικά στην περίπτωση του Μπρούμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο 10, ο δημοσιογράφος της ED.nl:

Τι αδυναμίες αντιμετωπίζει στο παιχνίδι της η Αϊντχόφεν;

«Η PSV δεν μπορεί να κρατήσει την μπάλα, όταν αντιμετωπίζει κάποιον αντίπαλο που είναι καλός στο ψηλό παιχνίδι. Ο Σμιντ (σ.σ. ο προπονητής της ομάδας) θα πρέπει να βρει λύση για τα εύκολα λάθη που κάνουν μερικές φορές οι παίκτες του, καθώς και για το γεγονός πως χάνουν εύκολα την μπάλα».

Υπάρχει άγχος έπειτα από τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ;

«Πιστεύω πως είναι δύο τελείως διαφορετικοί αγώνες. Φυσικά και η PSV έμαθε και μαθαίνει πράγματα από τα δύο εκείνα ματς, όπως για παράδειγμα να οργανώνει καλύτερα την άμυνα της».

Βλέποντας τις τελευταίες καλές επιδόσεις του Μπρούμα, η Αϊντχόφεν μετανιώνει που τον έδωσε;

«Οχι δεν μετανιώνει, ίσα ίσα του εύχεται τα καλύτερα. Ο Μπρούμα είναι ένας πολύ συμπαθής ποδοσφαιριστής ο οποίος πρέπει να προσαρμοστεί τσην ομάδα ώστε να φτάσει στο μάξιμουμ της απόδοσης του».

Έχει πιθανότητες να κατακτήσει το πρωτάθλημα η Αϊντχόφεν;

«Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, με την διαφορά των 9 βαθμών. Υπο κανονικές συνθήκες κάτι τέτοιο δεν θα ήταν εφικτό, ωστόσο ομάδες με πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα τείνουν να χάνουν βαθμούς. Κάτι τέτοιο δεν είναι απίθανο να συμβεί και στον πρωτοπόρο Αγιαξ».

Τζιοβάνι Ζάκαρη

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ