Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν : Όλα τα γκολ του «τρελού» πρώτου ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη (vids)

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν : Όλα τα γκολ του «τρελού» πρώτου ημιχρόνου στο Καραϊσκάκη (vids)

Απίθανο ματς στο Καραϊσκάκη στο πρώτο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό να προηγείται με 3-2. Μπουχαλάκης, Εμβιλά και Ελ Αραμπί τα γκολ για τους ερυθρόλευκους, δυο γκολ ο Ζάχαβι για τους Ολλανδούς.

Ο Ολυμπιακός και η Αϊντχόφεν προσέφεραν ένα εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο στο Καραϊσκάκη, με τους Πειραιώτες όμως να είναι εκείνοι που πήγαν μπροστά στο σκορ στα αποδυτήρια με το απίθανο 3-2. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προηγήθηκε πριν το δεκάλεπτο με την εντυπωσιακή κεφαλιά του Ανδρέα Μπουχαλάκη μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ του Ματιέ Βαλμπουενά, όμως ο Ζάχαβι για την Αϊντχόφεν απάντησε άμεσα σε 1-1 μετά από σουτ και σπόντα στο σώμα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο Ολυμπιακός ωστόσο δεν το έβαλε κάτω και ξαναπήρε το προβάδισμα στο 37ο λεπτό μετά από ένα εντυπωσιακό σουτ στην κίνηση του Γιαν Εμβιλά, με τον Γάλλο μέσο να κάνει το 2-1. Οι Ολλανδοί από την πλευρά τους παρότι δεν είχαν πολλές φάσεις στο ματς και είχαν δευτερεύοντα ρόλο στο ματς, κατάφεραν και πάλι με τον Ζάχαβι να κάνουν το 2-2 στο 39ο λεπτό, με τον Ισραηλινό να σκοράρει με κεφαλιά έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Όμως ο Ολυμπιακός δεν είχε πει την τελευταία του λέξη. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πίεσε την άμυνα της Αϊντχόφεν και αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα των Ολλανδών έγραψε το 3-2 στο «τρελό» πρώτο μέρος στο Καραϊσκάκη.

Δείτε το γκολ του Μπουχαλάκη:

Το 1-1 του Ζάχαβι:

Την γκολάρα του Εμβιλα:

Την απάντηση του Ζάχαβι:

Το γκολ του Ελ Αραμπί:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ