Εμβιλά για το γκολ του : «Σκέφτηκα να σουτάρω – Ο Μοντέστο μου λέει να μην διστάζω» (vid)

Εμβιλά για το γκολ του : «Σκέφτηκα να σουτάρω – Ο Μοντέστο μου λέει να μην διστάζω» (vid)

Ο Γιαν Εμβιλά μίλησε για το εκπληκτικό γκολ που πέτυχε στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αϊντχόφεν, για το τι σκέφτηκε πριν σουτάρει και αποκάλυψε τη συμβουλή που του έχει δώσει ο Μοντέστο.

Παρά το γεγονός ότι προερχόταν από τραυματισμό, παρά το γεγονός ότι πονούσε μέχρι την τελευταία προπόνηση, ο Γιαν Εμβιλά «σκύλιασε» και αγωνίστηκε κανονικά στο ματς με την Αϊντχόφεν. Έπαιξε από την αρχή, έδωσε τα πάντα και πέτυχε το καλύτερο γκολ της βραδιάς. Μία βολίδα έξω από την περιοχή, με την οποία διαμορφώθηκε το 2-1.

Ο Γάλλος μέσος μίλησε στο «Olympiacos TV» για αυτό το τέρμα που έβαλε και τόνισε πως το μόνο που σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή ήταν να σουτάρει. Και μόνο αυτό. Ενώ αποκάλυψε τη φράση που του λέει πάντα ο Μοντέστο. Να μην διστάζει! Στον αγώνα με την Αϊντχόφεν δεν δίστασε και το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο…

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε ο Εμβιλά:

«Σκέφτηκα να σουτάρω. Δεν υπήρχε καμία άλλη σκέψη στο μυαλό μου. Με τον Φρανσουά Μοντέστο που συζητάμε μου λέει πάντα να μην διστάζω και να βγαίνω μπροστά στην επίθεση. Είμαι ευτυχισμένος κυρίως για τη νίκη της ομάδας. Σημασία έχει η ομάδα να κερδίζει.

Το 4-2 είναι ένα σκορ που μας επιτρέπει να έχουμε ελπίδες. Το γκολ του Μασούρα μας δίνει ένα πλεονέκτημα. Πρέπει να πάμε εκεί για να κερδίσουμε και ως μοναδική σκέψη μας να έχουμε την πρόκριση. Το ματς ήταν τελείως τρελό στο α’ μέρος του. Επειδή η διαφορά είναι στα 2 γκολ θα πρέπει να προσέχουμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ