ΑΕΚ : Εννέα θύρες sold out στο ΟΑΚΑ για Ντιναμό!

ΑΕΚ : Εννέα θύρες sold out στο ΟΑΚΑ για Ντιναμό!

Με δυναμικό ρυθμό συνεχίζεται η προπώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου, με την Ένωση να ενημερώνει ότι 9 από τις θύρες του ΟΑΚΑ έχουν ήδη γίνει sold out.

Η ΑΕΚ μέσω ανακοίνωσης της ενημέρωσε τους φιλάθλους της πως εννέα από τις θύρες του ΟΑΚΑ είναι ήδη sold out για το παιχνίδι κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, τονίζοντας πως η προπώληση για τον αγώνα της Πέμπτης (15/2, 22:05) συνεχίζεται κανονικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΑΕΚ στη σελίδα της στο Facebook:

«Εννιά θύρες του Ολυμπιακού Σταδίου είναι ήδη sold out για τον αγώνα της Πέμπτης με την Ντιναμό Κιέβου, όπως μπορείτε να τσεκάρετε στο ενημερωμένο γράφημα της ΠΑΕ ΑΕΚ. Ταυτόχρονα βεβαίως η προπώληση συνεχίζεται κανονικά τόσο ηλεκτρονικά ( μέσω του aekfc.gr, του official app My AEK, αλλά και μέσω του δικτύου καταστημάτων COSMOTE & ΓΕΡΜΑΝΟΣ σε όλη την Ελλάδα) όσο και από το εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ Ειρήνη, ενώ έχει ήδη ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη. Σημειώνεται ότι η κάρτα φίλου υπέρ της ερασιτεχνικής ΑΕΚ απαιτείται μόνο για τις εγχώριες διοργανώσεις και όχι για τον αγώνα με την Ντιναμό Κιέβου».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ