Ολυμπιακός : Με Σωκράτη στην Ολλανδία

Ολυμπιακός : Με Σωκράτη στην Ολλανδία

Με 22 ποδοσφαιριστές θα ταξιδέψει ο Ολυμπιακός στην Ολλανδία για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν, με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο να βρίσκεται κανονικά στην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για τη ρεβάνς με την Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, ο οποίος βρίσκεται κανονικά στην αποστολή για το ματς της Πέμπτης.

Οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους επί ελληνικού εδάφους και αναμένεται να «πετάξουν» για την Ολλανδία το πρωί της Τετάρτης, με τον Έλληνα αμυντικό να ταξιδεύει κανονικά για το σπουδαίο παιχνίδι με την ομάδα του Ρότζερ Σμιντ. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή να δει αν και κατά πόσο μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Έλληνα κεντρικού αμυντικού, ο οποίος όμως ακόμη αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο του.

Από εκεί και πέρα ο Πορτογάλος τεχνικός παίρνει μαζί του 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται και Μπρούμα, που είχε μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους στο ματς με τον Άρη. Φυσικά εκτός αποστολής βρίσκεται ο Μάριος Βρουσάι, ο οποίος υποβλήθηκε σήμερα το πρωί σε πετυχημένη επέμβαση στο γόνατο λόγω του τραυματισμού που είχε υποστεί στο ματς της περασμένης Κυριακής.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός την Τρίτη το πρωί στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη. Ο κ. Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε τους παίκτες του και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή για τη ρεβάνς με την PSV στο πλαίσιο της φάσης των «32» του UEFA Europa League.

Αναλυτικά οι 22 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν το πρωί της Τετάρτης για την Ολλανδία:

Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Λαλά, Ανδρούτσος, Ντρέγκερ, Σεμέδο, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Χολέμπας, Σουρλής, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μασούρας, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Χασάν, Ελ Αραμπί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ