ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου : Υποδοχή στην άφιξη της ουκρανικής ομάδας (pics)

ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου : Υποδοχή στην άφιξη της ουκρανικής ομάδας (pics)

Εφτασε στην Αθήνα η αποστολή της ουκρανικής ομάδας, ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ για το Europa League.

Στην χώρα μας βρίσκεται από το βράδυ της Τρίτης (13/2) η Ντιναμό Κιέβου, ενόψει του πρώτου αγώνα με την ΑΕΚ για τους «32» του Europa League, την ερχόμενη Πέμπτη (15/2, 22:05) στο ΟΑΚΑ.

Την αποστολή της ουκρανικής ομάδας, υποδέχθηκαν κάποιοι συμπατριώτες τους, οι οποίοι προφανώς ζουν στην χώρα μας. Οι οπαδοί βγήκαν φωτογραφίες και πήραν αυτόγραφα από τους παίκτες της Ντιναμό και πλέον αναμένεται να βρεθούν την Πέμπτη στο Ολυμπιακό στάδιο για να παρακολουθήσουν το ματς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα για το ΑΕΚ – Ντιναμό Κιέβου:

Την Τετάρτη 14/2 στις 16:30 θα δοθεί στην αίθουσα Τύπου του ΟΑΚΑ η συνέντευξη Τύπου της ΑΕΚ για το ματς. Μανόλο Χιμένεθ και Ροντρίγκο Γκάλο θα μιλήσουν για την αναμέτρηση. Δύο ώρες μετά 18.30 θα μιλήσει ο προπονητής και ένας παίκτης της Ντιναμό.

Στις 19.00 θα ξεκινήσει η προπόνηση της Ντιναμό Κιέβου στο ΟΑΚΑ (ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου). Μισή ώρα μετά η ΑΕΚ θα ξεκινήσει την προπόνηση της στα Σπάτα (ανοιχτή για ένα τέταρτο στους εκπροσώπους του Τύπου).

Την ημέρα του ματς, Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου στις 10.30 θα πραγματοποιηθεί το οργανωτικό μίτινγκ της UEFA για τον αγώνα. Στις 13.30 η ΑΕΚ θα παραθέσει επίσημο γεύμα της ΑΕΚ προς τιμήν της UEFA και της διοίκησης της Ντιναμό Κιέβου. Το ματς ξεκινά στις 22:05.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ