Τότεναμ – Βολφσμπέργκερ 4-0 (vid)

Τότεναμ – Βολφσμπέργκερ 4-0 (vid)

Η Τότεναμ επικράτησε και στη ρεβάνς επί της Βολφσμπέργκερ (4-0) και με συνολικό σκορ 8-1 πήρε την πρόκριση στη φάση των «16» του Europa League.

Μετά το 1-4 του πρώτου ματς με τη Βολφσμπέργκερ, η Τότεναμ είχε εύκολη δουλειά στη ρεβάνς. Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο πήρε τη νίκη με 4-0 στην Αγγλία και με συνολικό σκορ 8-1 επί των Αυστριακών, έγινε η πρώτη ομάδα που παίρνει την πρόκριση για τους «16» του Europa League.

Οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο από το ξεκίνημα και μόλις στο 10′ πήραν το προβάδισμα με τον Άλι με τρομερό ανάποδο ψαλίδι. Η Τότεναμ συνέχισε να πιέζει και για δεύτερο γκολ, με τον Βινίσιους στο 44′ να έχει την ευκαιρία να διπλασιάσει της ομάδας του, περνώντας και τον Κούτιν, αλλά ο Χένρικσον τον σταμάτησε πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Η ομάδα του Μουρίνιο μπήκε αποφασισμένη να πετύχει γρήγορα το δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος, το οποίο και πέτυχε στο 50′ με τον Βινίσιους με κεφαλιά να γράφει το 2-0.

Στο 73′ ο Μπέιλ με ωραίο πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 83′ ο Βινίσιους.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Χαρτ, Ντάιερ, Ντόχερτι (74’ Λαβινιέρ), Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό (82’ Τζον), Γουίνκς, Λαμέλα (69’ Μπέιλ), Άλι (81’ Σκάρλετ), Μπερχβάιν (69’ Λούκας Μόουρα), Βινίσιους

ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ: Κούτιν, Νόβακ (46’ Πάβελιτς), Σέρτσερ (65’ Πέεριτς), Μπαουμγκάρτνερ (65’ Γκιορμπελίντζε), Λοκοσβίλι, Χένρικσον, Λιντλ, Βέρνιτσνιγκ, Στράτσνιγκ (79’ Ρνιτς), Ντιένγκ, Βίτσινγκερ (46’ Γιόβελιτς)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ