Μπρούμα : «Θέλω να σκοράρω κόντρα στην Αϊντχόφεν, αλλά δεν θα πανηγυρίσω»

Μπρούμα : «Θέλω να σκοράρω κόντρα στην Αϊντχόφεν, αλλά δεν θα πανηγυρίσω»

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι θέλει να σκοράρει στο αποψινό παιχνίδι με την PSV και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει τη νίκη, αλλά ξεκαθάρισε ότι δεν θα πανηγυρίσει από σεβασμό για την πρώην ομάδα του.

Να… πληγώσει την πρώην ομάδα του και να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να πάρει την πρόκριση στους 16 του Europa League θέλει ο Μπρούμα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ, ο οποίος αγωνίζεται στον σύλλογο του Πειραιά ως δανεικός από την Αϊντχόφεν, μίλησε στην ολλανδική έκδοση του ESPN για το αποψινό παιχνίδι και τόνισε ότι θέλει να σκοράρει και να βοηθήσει τους Ερυθρόλευκους να κερδίσουν. Ο Ιβηρας πάντως επισήμανε ότι δεν θα πανηγυρίσει από σεβασμό για όσα έζησε όσο φόραγε τα χρώματα της PSV.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: Ο Ντένζελ (σ.σ. Ντούμφρις) είναι πολύ καλός παίκτης και πολύ καλό παιδί. Είναι φίλος μου. Είναι πολύ δυνατός. Ελπίζω να σκοράρω και να νικήσει η ομάδα μου. Δεν θα το πανηγυρίσω από σεβασμό».

Υπενθυμίζουμε ότι το παιχνίδι των δύο ομάδων θα ξεκινήσει στις 22:00 ώρα Ελλάδας, με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι για την πρόκριση στους 16, μετά τη σπουδαία νίκη που πήρε στο πρώτο παιχνίδι με 4-2.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ