Κάζο για τη Λέστερ (0-2), Με την ψυχή στο… στόμα η Μίλαν (1-1)

Κάζο για τη Λέστερ (0-2), Με την ψυχή στο… στόμα η Μίλαν (1-1)

Τεράστια νίκη και πρόκριση για τη Σλάβια Πράγας μέσα στο King Power με τους Τσέχους να επικρατούν με 2-0 στην έδρα της Λέστερ παίρνοντας το εισιτήριο για τους «16». Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν... κάηκε η Μίλαν που έμεινε στο 1-1 με τον Ερυθρό Αστέρα και εξασφάλισε την πρόκριση της.

Σφαλιάρα… για τη Λέστερ μέσα στο King Power, με τις «αλεπούδες» να εμφανίζονται κατώτερες των περιστάσεων και να γνωρίζουν ήττα-σοκ από τη Σλάβια που επικράτησε με 2-0 και πήρε το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Έπαιξε με τη φωτιά αλλά δεν κάηκε η Μίλαν, με τους «ροσονέρι» να μένουν στο 1-1 με τον μαχητικό Ερυθρό Αστέρα μέσα στο «Σαν Σίρο», πανηγυρίζοντας ωστόσο στο τέλος τη μεγάλη πρόκριση για τους «16» του θεσμού.

Ήρεμη βραδιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν πάτησε το γκάζι και έμεινε στο 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ στο Old Trafford, κρατώντας το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο…

Λέστερ – Σλάβια Πράγας 0-2 (0-2)

Ήττα και αποκλεισμός σοκ για τη Λέστερ που εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, με τη Σλάβια Πράγας να επικρατεί με 2-0 μέσα στο King Power και να παίρνει δίκαια το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Αν και το πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε κάτι στο κοινό, το δεύτερο είχε πολλά… Μόλις στο 4ο λεπτό του δεύτερου ημιχρόνου, η Σλάβια πήρε κεφάλι στο σκορ, με τον Προβόντ να γράφει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους.

Όσο περνούσε η ώρα, τόσο καλύτερα στεκόταν στο τερέν η Σλάβια που στα τελευταία λεπτά «κλείδωσε» την πρόκριση. Οι Τσέχοι σκόραραν στο 79ο λεπτό με τον Σίμα, ο οποίος διαμόρφωσε το 2-0 και έδωσε την τεράστια πρόκριση στην ομάδα του, αφήνοντας εκτός τις «αλεπούδες»…

Μίλαν – Ερυθρός Αστέρας 1-1 (3-3)

Με την ψυχή στο στόμα πέρασε η Μίλαν που εκμεταλλεύτηκε τα εκτός έδρας γκολ απέναντι στον μαχητικό Ερυθρό Αστέρα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1. Παρότι η Μίλαν κατάφερε να πάρει κεφάλι στο σκορ, μόλις στο 9ο λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κέσιε, οι Σέρβοι ισοφάρισαν άμεσα με τον Μπεν.

Οι «ροσονέροι» ωστόσο μπόρεσαν να κρατήσουν το σκορ στο 1-1 και τελικά πήραν το εισιτήριο για τους «16» του Europa League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Σοσιεδάδ 0-0 (4-0)

Ήρεμη βραδιά για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν χρειάστηκε να ανεβάσει ταχύτητες, περνώντας στην επόμενη φάση. Οι «κόκκινοι διάβολοι» αγωνίστηκαν με πολλές αλλαγές και κατάφεραν να εκμεταλλευτούν το 4-0 του πρώτου αγώνα στο Τορίνο, όπου η Ρεάλ Σοσιεδάδ ήταν τυπικά γηπεδούχος…

Οι φιλοξενούμενοι πάντως είχαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο το πέναλτι του Ογιαρθάμπαλ δεν μπόρεσε να καταλήξει στα δίχτυα των γηπεδούχων. Γκολ βρήκε η Γιουνάιτεντ με τον Τουανζέμπε, ωστόσο μετά από έλεγχο του VAR το τέρμα ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ σε φάουλ του Λίντελοφ. Το 0-0 έμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα…

Τα υπόλοιπα παιχνίδια:

Μπριζ – Ντιναμό Κιέβου 0-1 (1-2)

Μπάγερ Λεβερκούζεν – Γιούνγκ Μπόις 0-2 (3-6)

Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Κράσνονταρ 1-0 (3-3, στην επόμενη φάση η Ντιναμό λόγω των εκτός έδρας γκολ)

Ρόμα – Μπράγκα 3-1 (5-1)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ