Ολυμπιακός : Ο Χασάν του 90′

Ολυμπιακός : Ο Χασάν του 90′

Ο Αχμέντ Χασάν λύτρωσε τον Ολυμπιακό με το γκολ που σημείωσε απέναντι στην Αϊντχόφεν, στέλνοντας τον Ολυμπιακό στους «16» του Europa League, κάνοντας πλέον... συνήθεια το να σκοράρει στις καθυστερήσεις των αγώνων.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε παθιασμένα απέναντι στην πολύ καλή Αϊντχόφεν και με «χρυσό» σκόρερ τον Αχμεντ Χασάν πήρε μια τεράστια πρόκριση για τη φάση των «16» του Europa League, παρά την ήττα από τους Ολλανδούς με σκορ 2-1.

Ο Αιγύπτιος «κίλερ» της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς έχει βαλθεί να… τρελάνει τους πάντες αφού κατά έναν μαγικό τρόπο βρίσκεται πάντα στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή, εκτελώντας τους αντίπαλους τερματοφύλακες, με κρύο αίμα, σαν ψυχρός δολοφόνος με καμία συναίσθηση.

Εκεί που τα πράγματα μπορεί να μην πηγαίνουν τόσο καλά, ο Χασάν είναι πάντα εκεί να δίνει πολύτιμες λύσεις, και να δηλώνει παρόν κάθε φορά που είτε ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών κοιτάει στον πάγκο του, ή κάθε φορά που τον έχει ξεκινήσει βασικό.

Έτσι με αφορμή το γκολ του Χασάν to10.gr σας θυμίζει τις φορές που ο Αιγύπτιος στράικερ είχε την απάντηση εκεί που ο Ολυμπιακός φάνηκε να κολλάει, χαρίζοντας μεγάλες νίκες σε Ελλάδα, αλλά φυσικά και την Ευρώπη.

24/8/2018 Πανιώνιος – Ολυμπιακός 0-1

Λίγες ημέρες αργότερα ο Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο για την 4η αγωνιστική της Superleague. Οι Ερυθρόλευκοι είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες και όλα έδειχναν ότι θα έκαναν γκέλα απέναντι στους Κυανέρυθρους. Ο Χασάν όμως είχε διαφορετική άποψη. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης σκόραρε με κεφαλιά και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα του.

9/2/2020 Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1

Ένα ακόμα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Οι Ερυθρόλευκοι, λίγο πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού και διακοπεί το πρωτάθλημα για αρκετούς μήνες, είχαν αγωνιστεί στο Περιστέρι απέναντι στον Ατρόμητο για την 23η αγωνιστική της Superleague. Ένα ματς που κρίθηκε στα τελευταία λεπτά, με τον Αχμέντ Χασάν να κάνει και πάλι το… θαύμα του. Στις καθυστερήσεις ο Αιγύπτιος επιθετικός σκόραρε με κεφαλιά μετά την σέντρα του Βαλμπουενά και έδωσε τη νίκη στον Ολυμπιακό. Μια πολύ σημαντική νίκη στον δρόμο για την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και μετέπειτα για την κατάκτηση του τίτλου.

21/10/2020 Ολυμπιακός – Μαρσέιγ 1-0

Παιχνίδι για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη γαλλική ομάδα στο Καραϊσκάκη και πήρε τη νίκη με το «χρυσό» γκολ του Χασάν στο 90+1’. Ο Βαλμπουενά έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Αιγύπτιος επιθετικός με κεφαλιά νίκησε τον Μανταντά. Ένα γκολ που αποδείχθηκε καθοριστικό στην εξέλιξη του ομίλου και ουσιαστικά έδωσε στους Πειραιώτες την πρόκριση στους 32 του Europa League.

17/1/2021 Ολυμπιακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-0

Οι Ερυθρόλευκοι χθες υποδέχθηκαν τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Καραϊσκάκη για την 17η αγωνιστική της Superleague. Το παιχνίδι είχε… στραβώσει για τον Ολυμπιακό, αλλά ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του δεν σταμάτησαν στιγμή να πιστεύουν στη νίκη. Στο 90+3’ ο Φορτούνης εκτέλεσε το φάουλ που είχαν κερδίσει οι Ερυθρόλευκοι από δεξιά και ο Αχμέντ Χασάν με κεφαλιά πέτυχε το γκολ της νίκης. Ο Αιγύπτιος επιθετικός έκανε και πάλι το… θαύμα του, οδηγώντας τον Ολυμπιακό σε μια ακόμα μεγάλη νίκη.

https://youtu.be/wx3fq1bj4uw

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ