Σμιντ : «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Σμιντ : «Το άξιζε ο Ολυμπιακός»

Ο Ρότζερ Σμιντ μίλησε για τον αποκλεισμό της Αϊντχόφεν και τόνισε πως ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και άξιζε την πρόκριση στους «16» του Europa League.

Ο Ρότζερ Σμιντ μετά τον αποκλεισμό της Αϊντχόφεν από τον Ολυμπιακό στη φάση των «32» του Europa League παρά τη νίκη με 2-1 μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV και τόνισε ότι οι Πειραιώτες άξιζαν να περάσουν στην επόμενη φάση.

Ο προπονητής της PSV δήλωσε ότι ήταν ένας οδυνηρός αποκλεισμός για την ομάδα του, ενώ ξεκαθάρισε ότι ήταν ένα γενικά ισορροπημένο ζευγάρι, με τον Ολυμπιακό να είναι αυτός που άξιζε όμως την πρόκριση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Οδυνηρό, αλλά είναι καλύτερο από το να μην έχουμε καλό παιχνίδι. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μου, αλλά πρέπει να δεχτούμε αυτό που συνέβη. Ο Ολυμπιακός έβαλε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά και συνεχίζει στη διοργάνωση.

Για τις αλλαγές που άργησε να κάνει: «Δεν πίστευα ότι χρειαζόταν αλλαγή. Είχαν καταλάβει τον αντίπαλο οι παίκτες που έπαιζαν. Δεν έβρισκα το λόγο για να αλλάξω κάτι».

Για το συμπέρασμα από τα δύο ματς: «Ήταν ένα ισορροπημένο ζευγάρι, ήταν δύο ισορροπημένες ομάδες. Ο Ολυμπιακός το άξιζε και εμείς μείναμε εκτός».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ