Πρόεδρος Έστερσουντ : «Θα αποκλείσουμε την Άρσεναλ»

Πρόεδρος Έστερσουντ : «Θα αποκλείσουμε την Άρσεναλ»

Ο πρόεδρος της Έστερσουντ, Ντάνιελ Κάινμπεργκ επιμένει ότι η ομάδα του θα αποκλείσει την Άρσεναλ από τη συνέχεια του Europa League.

Η Έστερσουντ θα υποδεχτεί αύριο (15/2, 20:00) την Άρσεναλ για τη φάση των 32 του Europa League. Ο πρόεδρος της σουηδικής ομάδας, Ντάνιελ Κάιντμπεργκ ίσως να πιστεύει στην πρόκριση περισσότερο και από τον πιο αισιόδοξο φίλο της Έστερσουντ. Άλλωστε, η ίδια η ομάδα έστειλε την προειδοποίησή της στους Άγγλους… Ο Σουηδός πρόεδρος ανέλαβε την ομάδα το 2010 και το 2011 προσέλαβε τον άσημο τότε Άγγλο προπονητή, Γκράχαμ Πότερ. O 42χρονος κόουτς οδήγησε τον σύλλογο σε τρεις ανόδους και φέτος τρέχει μια ξέφρενη πορεία στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση.

Έπειτα από την πρόκριση επί του ΠΑΟΚ το καλοκαίρι, η Έστερσουντ απέκλεισε τη Γαλατάσαράι για να βρεθεί στους ομίλους και να βγει δεύτερη στο γκρουπ που ήταν μαζί η Χέρτα και η Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ερωτηθείς για το αν πιστεύει στην πρόκριση επί των Λονδρέζων, απάντησε: «Ναι, φυσικά 100%. Επειδή βλέπω πού είναι η Άρσεναλ και πού εμείς. Αρχίζουμε με το ματς στην έδρα μας και θα μας αρέσει πολύ να επισκεφτούμε το Έμιρεϊτς επειδή έχει εξαιρετικό χορτάρι που μας ταιριάζει.»

Ακόμη, πρόσθεσε: «Όλοι τρελάθηκαν όταν προκριθήκαμε σε βάρος της Γαλατάσαράι στα προκριματικά. Όπως έγινε τότε, έτσι μπορεί να γίνει και τώρα με την Άρσεναλ. Θα κερδίσουμε τη σειρά και θα προκριθούμε στους 16, επειδή πάμε γι’ αυτό τον σκοπό. Νομίζουν ότι είμαι τρελός όταν λέω ότι θα είμαστε στη Λιόν στις 16 Μαΐου για τον τελικό.»

Ο Κάιντμπεργκ τέλος, ανέφερε: «Όταν ανέλαβα την ομάδα είχαμε μπάτζετ 300 χιλιάδες λίρες. Τώρα έχουμε 5 εκατομμύρια λίρες. Όταν θα έχουμε άλλες 500 χιλιάδες, θα πάρουμε το πρωτάθλημα Σουηδίας. Όταν όμως αποκτήσουμε 50 εκατ. λίρες μπάτζετ, θα κατακτήσουμε το Champions League. Είμαι πολύ αισιόδοξος επειδή έχουμε τους σωστούς ανθρώπους, καλή ατμόσφαιρα, ωραίες ιδέες και παίρνουμε σωστές αποφάσεις.»

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ