Ανδρούτσος στο «10» : «Τρελαθήκαμε όλοι όταν είδαμε τον Χασάν να σκοράρει»

Ανδρούτσος στο «10» : «Τρελαθήκαμε όλοι όταν είδαμε τον Χασάν να σκοράρει»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος μίλησε στο «10» για τη μεγάλη πρόκριση στην Ολλανδία, τον Χασάν, την δική του θέση και την επόμενη μέρα.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία ακόμη σπουδαία ευρωπαϊκή πρόκριση, χάρη στο γκολ του Αχμέντ Χασάν στο 88′ κόντρα στην Αϊντχόφεν και πλέον βρίσκεται στη φάση των «16» του Europa League.

Μαζί με τον Χασάν στο 80′, στον αγωνιστικό χώρο του «Philips Stadion» πέρασε ως αλλαγή και ο Θανάσης Ανδρούτσος. Και ήταν από εκείνους που έζησαν πολύ έντονα το γκολ του Αιγύπτιου επιθετικού και τη μεγάλη πρόκριση του Ολυμπιακού.

Ο Έλληνας μπακ μίλησε αποκλειστικά στο «10» και περιέγραψε την αίσθηση της φάσης του γκολ στο 90’… Ποιες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό του μέχρι να δει τον Αιγύπτιο στράικερ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα και πως αντέδρασε ο Ολυμπιακός στο ημίχρονο, μετά το 2-0.

Δείτε τις δηλώσεις του Ανδρούτσου στο «10»:

Για το πώς έζησε τη φάση του γκολ: «Βλέπω πιάτο την φάση, τον Ελ Αραμπί να πηδάει, λέω τώρα έγινε και στην επαναφορά ο Χασάν το βάζει και εκεί τρελαθήκαμε όλοι, τρομερό συναίσθημα. Το έχει κάνει ο Χασάν τόσες φορές, είναι μέσα στις φάσεις, όπως τώρα και το έβαλε».

Για το τι ειπώθηκε στο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο μιλήσαμε όλοι, είπαμε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει. Ψηλά το κεφάλι, υπάρχουν 45 λεπτά για να γυρίσουμε το παιχνίδι. Το είπαμε και το κάναμε».

Για τον επόμενο αντίπαλο στο Europa League, τη συνέχεια στο πρωτάθλημα, στο Κύπελλο και τη θέση που παίζει: «Θα δούμε τον αντίπαλο και συνεχίζουμε. Έχουμε και πρωτάθλημα και κύπελλο μπροστά μας. Εγώ νοιώθω πολύ καλά σε αυτή την θέση. Έχω περάσει από όλες τις θέσεις, μου αρέσει όμως αυτή η θέση ειδικά στον Ολυμπιακό που τα μπακ ανεβοκατεβαίνουν και παίζουν επιθετικά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ