Η αποστολή του Ολυμπιακού έμαθε την κλήρωση στο αεροπλάνο

Η αποστολή του Ολυμπιακού έμαθε την κλήρωση στο αεροπλάνο

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στην Ελλάδα μετά τη σπουδαία πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, με την αποστολή των ερυθρόλευκων να μαθαίνει την κλήρωση με την Άρσεναλ στο αεροπλάνο.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε πριν από λίγο στην Αθήνα από την Ολλανδία, μια μέρα μετά την τεράστια πρόκριση επί της PSV στο Phillips Stadion.

Οι Πειραιώτες επέστρεψαν με το εισιτήριο για τους «16» στις αποσκευές τους, με τον Αχμέντ Χασάν να είναι αυτός που λύτρωσε τον Ολυμπιακό και σημείωσε το «χρυσό» γκολ με προβολή στο 88′, στέλνοντας τους ερυθρόλευκους στην επόμενη φάση για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως η αποστολή του Ολυμπιακού έμαθε την κλήρωση για τους «16» στο αεροπλάνο λίγη ώρα πριν προσγειωθεί στο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η κληρωτίδα είχε κέφια και έφερε τον Ολυμπιακό και πάλι αντιμέτωπο με την Άρσεναλ, έναν χρόνο μετά τη μεγαλειώδη πρόκριση στο Έμιρειτς στην παράταση, χάρη στο τέρμα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, με το πρώτο ματς να γίνεται και πάλι στο Καραϊσκάκη στις 11 Μαρτίου και τη ρεβάνς να γίνεται μια βδομάδα μετά στο Λονδίνο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ