Ο «κατάσκοπος» του Μαρτίνς και ο αποκλεισμός της Άρσεναλ

Ο «κατάσκοπος» του Μαρτίνς και ο αποκλεισμός της Άρσεναλ

Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ, τόνισε ότι στόχος των ερυθρόλευκων είναι η πρόκριση, ενώ υπογράμμισε ότι θα πάρει έξτρα πληροφορίες από τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Ο Ολυμπιακός κληρώθηκε και πάλι με την Άρσεναλ, αυτή τη φορά για τους «16» του Europa League, με τους ερυθρόλευκους να ψάχνουν τη δεύτερη σερί πρόκριση κόντρα στους κανονιέρηδες.

Ο Πέδρο Μαρτίνς σε δηλώσεις του στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού στο Youtube, σχολίασε την κλήρωση με τους Λονδρέζους μέσα από το αεροπλάνο της επιστροφής από την Ολλανδία και τόνισε ότι η Άρσεναλ είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, όμως η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ακόμα ο Πορτογάλος τεχνικός μίλησε και για τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο και υπογράμμισε ότι ο Έλληνας αμυντικός θα βοηθήσει με τις πληροφορίες που θα δώσει για τους κανονιέρηδες, όπου αγωνιζόταν μέχρι και τον Ιανουάριο, ενώ ο Μαρτίνς ξεκαθάρισε ότι ο μοναδικός στόχος είναι η πρόκριση, είτε έρθει με μια νίκη, είτε με δυο, είτε με καμία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι μια σύμπτωση το γεγονός ότι θα επαναληφθεί αυτό το ζευγάρωμα με την Άρσεναλ, με τον ίδιο αντίπαλο που αποκλείσαμε πέρυσι. Είναι κάτι πολύ δύσκολο, όμως σε αυτή τη φάση υπάρχουν πάρα πολλοί δύσκολοι αντίπαλοι. Εμείς πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να κάνουμε τη δουλειά μας όσο καλύτερα μπορούμε, παρόλο που είναι ένας πολύ μεγάλος αντίπαλος και ένα πολύ μεγάλο κλαμπ».

Για το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έχει μια νίκη κάθε φορά που συναντάει την Άρσεναλ: «Το πιο σημαντικό είναι να περάσουμε. Η πρόκριση είναι ο στόχος μας και δεν έχει καμία σημασία είτε το κάνουμε με μια νίκη είτε με δυο, είτε με καμία».

Για το αν θα ρωτήσει τον Σωκράτη για πληροφορίες: «Σίγουρα θα είναι μια βοήθεια οι πληροφορίες που θα δώσει ο Σωκράτης, αφού είναι ένας παίκτης που τους γνωρίζει πάρα πολύ καλά. Και εμείς φυσικά θα κάνουμε την ανάλυση μας και την εκτίμηση μας για την Άρσεναλ όπως κάνουμε πάντα στις υποχρεώσεις μας. Ξέρουμε ότι οποιαδήποτε έξτρα πληροφορία θα αποτελέσει βοήθεια αν και εμείς θα αναλύσουμε τον αντίπαλο, όμως σίγουρα ο Παπασταθόπουλος θα μας βοηθήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ