Μεγάλο θέμα στην Πορτογαλία το «χρυσό» γκολ του Χασάν και η πρόκριση του Ολυμπιακού (pics)

Μεγάλο θέμα στην Πορτογαλία το «χρυσό» γκολ του Χασάν και η πρόκριση του Ολυμπιακού (pics)

H πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Αϊντχόφεν και το «χρυσό» γκολ του Αχμέντ Χασάν και φυσικά ο Πέδρο Μαρτίνς είναι Νο. 1 θέμα στην Πορτογαλία.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μια σπουδαία πρόκριση την περασμένη Πέμπτη, επί της Αϊντχόφεν στην Ολλανδία, παρότι έχασε με 2-1. Ο Αχμέντ Χασάν ήταν αυτός που λύτρωσε τους ερυθρόλευκους με ένα «χρυσό» γκολ στο 88ο λεπτό του ματς στο Phillips Stadion με προβολή και σε συνάρτηση με το 4-2 του πρώτου αγώνα έστειλε τον Ολυμπιακό για δεύτερη σερί σεζόν στους «16» του Europa League, όπου οι Πειραιώτες θα αντιμετωπίσουν και πάλι την Άρσεναλ.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο  στην Ολλανδία και η πρόκριση του επί της PSV έκανε τον γύρο του κόσμου, αφού οι ερυθρόλευκοι έγιναν η πρώτη ελληνική ομάδα που αποκλείει τους Ολλανδούς σε νοκ-άουτ φάση ευρωπαϊκής διοργάνωσης.

Ωστόσο, η τεράστια πρόκριση του Ολυμπιακού έγινε πολύ μεγάλο θέμα στην Πορτογαλία, με τον Αχμέντ Χασάν και τον Πέδρο Μαρτίνς να είναι εκείνοι που έχουν την… τιμητική τους. Οι ερυθρόλευκοι εδώ και δυο μέρες αποτελούν Νο. 1 διεθνή είδηση σε όλο τον Τύπο της χώρας, με τον Αιγύπτιο στράικερ που αγωνιζόταν στην Μπράγκα και τον προπονητή του Ολυμπιακού να γίνονται ολόκληρα θέματα.

Πιο συγκεκριμένα, η A’ Bola ανέλυσε τις επιλογές και τις κινήσεις του Μαρτίνς που έδωσαν την πρόκριση στον Ολυμπιακό, αλλά και την είσοδο του Χασάν και πως κινήθηκε ο Αιγύπτιος στον αγωνιστικό χώρο, δίνοντας και πάλι μια πολύτιμη λύση στο φινάλε στους Πειραιώτες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος είναι και οι άλλες μεγάλες εφημερίδες της χώρας.

Δείτε μερικές από τις εφημερίδες της Πορτογαλίας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ