Γκάλο : «Κανείς μας δεν αισθάνεται κουρασμένος»

Γκάλο : «Κανείς μας δεν αισθάνεται κουρασμένος»

Ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε πως όσοι αγωνιστούν απέναντι στη Ντιναμό θα δώσουν τα πάντα για να κάνει η ΑΕΚ το πρώτο βήμα για την πρόκριση.

Πέραν του Μανόλο Χιμένεθ, στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Κιέβου μίλησε από πλευράς Ένωσης και ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο Βραζιλιάνος μπακ τόνισε πως παρά τα συνεχόμενα ματς, κανένας από τους παίκτες της ΑΕΚ δεν αισθάνεται κόπωση και όλοι, είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, ώστε οι κιτρινόμαυροι να πάρουν αύριο σκορ πρόκρισης στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ροντρίγκο Γκάλο στην συνέντευξη Τύπου:

-Το δέλεαρ της συμμετοχής και το να συνεχίσει η ομάδα στην Ευρώπη είναι ικανό να ξεπεράσει την κούραση; «Νομίζω έχουμε μια φυσιολογική κούραση, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι, κανείς δεν θα είναι κουρασμένος. Να ξεχάσουμε όποια κούραση έχουμε και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό, είναι σημαντικό παιχνίδι και μια σημαντική διοργάνωση».

-Για την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκεται; «Αισθάνομαι πολύ καλά, αισθάνεται καλά και η ομάδα με αυτό το σερί που έχει πετύχει. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αύριο να κερδίσουμε, θα είναι σημαντική μια νίκη και για την Ευρώπη αλλά και για την ψυχολογία της ομάδας για την συνέχεια του πρωταθλήματος».

-Για το αν δεν υπάρχει τόσο πίεση σε σχέση με αυτό που υπάρχει στο πρωτάθλημα; «Εγώ θα μιλήσω για μένα, εγώ αύριο θέλω να κερδίσω και να βοηθήσω την ομάδα. Να βοηθώ την ομάδα σε κάθε διοργάνωση, ο στόχος μου να μπούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι, το θεωρούμε πολύ σημαντικό η ομάδα να συνεχίσει και στην Ευρώπη».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ