AEK : Χωρίς Μασούντ κόντρα στην Ντιναμό!

AEK : Χωρίς Μασούντ κόντρα στην Ντιναμό!

Εκτός έμεινε με πρόβλημα ο Ιρανός άσος, επιστρέφει ο Αϊντάρεβιτς.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε νωρίτερα στα Σπάτα την προετοιμασία της για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τον Σοτζέι Μασούντ να τίθεται εκτός μάχης, έχοντας καταβληθεί από γρίπη!

Ο Ιρανός προπονήθηκε κανονικά όμως ήταν εμφανώς καταβεβλημένος και έτσι αποκλείστηκε από την αποστολή για το παιχνίδι με τους Ουκρανούς. Στερώντας έτσι από τον Ισπανό τεχνικό μια πολύτιμη λύση, αφού ο Μασούντ διεκδικούσε ακόμα και φανέλα βασικού για το εν λόγω ματς.

Από εκεί και πέρα, ο Αστρίτ Αϊντάρεβιτς επέστρεψε στην 18άδα ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε το προηγούμενο διάστημα, ενώ εκτός, πέραν των Κονέ, Λόπες, έμεινε και ο ανέτοιμος Τσόσιτς.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Ντιναμό Κιέβου: Μπάρκας, Τσιντώντας, Γιαννούτσος, Τζανετόπουλος, Μπακάκης, Γκάλο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Λάζαρος, Μπακασέτας, Κλωναρίδης, Γιακουμάκης, Αραούχο, Λιβάγια.

Δύο εβδομάδες έξω ο Κονέ

Ο Παναγιώτης Κονέ υποβλήθηκε σήμερα σε απεικονιστικό έλεγχο ο οποίος έδειξε θλάση πρώτου βαθμού οπισθίου μηριαίου στο δεξί πόδι. Κάτι που σημαίνει πως ο 30χρονος άσος θα μείνει εκτός για ένα διάστημα 15-20 ημερών. Ο Κονέ έκανε πρόγραμμα θεραπείας στα Σπάτα μαζί με τον Έλντερ Λόπες, που αναμένεται σύντομα να ανεβάσει στροφές, κάνοντας ήδη και ατομικό πρόγραμμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ