Ο κόσμος μίλησε: Αξεπέραστο το… buzzer beater του αιώνα!

Ο κόσμος μίλησε: Αξεπέραστο το… buzzer beater του αιώνα!

Τo10.gr έκανε γκάλοπ για το σπουδαιότερο buzzer beater του Ολυμπιακού στην τριετία του Πέδρο Μαρτίνς και στην κορυφή βρίσκεται το γκολ-πρόκρισης του Ελ Αραμπί στο Έμιρεϊτς με την Άρσεναλ

Ο Ολυμπιακός τα τελευταία τρία χρόνια έχει σκοράρει πάρα πολλά… buzzer beater και έχει πανηγυρίσει ιστορικές νίκες τόσο στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Ευρώπη. Γκολ που θα μείνουν αξέχαστα σε αυτή την τριετία του Πέδρο Μαρτίνς στον ερυθρόλευκο πάγκο και θα συζητιούνται για πολλές δεκαετίες, όπως αυτά κόντρα στη Μίλαν, την Άρσεναλ και την Αϊντχόφεν. Οι Πειραιώτες έχουν αποδείξει ότι είναι φτιαγμένοι από… ατσάλι και δεν παρατάνε κανένα παιχνίδι κάτι που είδαμε και πριν μερικές μέρες με το απίθανο τέρμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη που έστειλε τον Ολυμπιακό στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

To10.gr με αφορμή το πανέξυπνο γκολ του Έλληνα μέσου έδωσε σε εσάς τη δυνατότητα να ψηφίσετε ποιο είναι το κορυφαίο buzzer beater του Ολυμπιακού την τελευταία τριετία, με τις υποψηφιότητες να είναι πολλές. Όμως ένα είναι αξεπέραστο, αλησμόνητο και το υπερψήφισαν οι αναγνώστες του «10». O λόγος φυσικά για το επικό γκολ-πρόκρισης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί στο Έμιρειτς κόντρα στην Άρσεναλ, όπου ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους «16» του Europa League και «πέταξε» εκτός συνέχειας τους κανονιέρηδες.

Το γκολ του Μαροκινού στο 119′ του παιχνιδιού, μετά από σέντρα του Γιώργου Μασούρα βρέθηκε στην κορυφή του γκάλοπ, συγκεντρώνοντας μάλιστα ποσοστό 84%, με τους περισσότερους αναγνώστες του «10» να συμφωνούν ότι το συγκεκριμένο τέρμα θα μείνει αξέχαστο.

Από εκεί και πέρα στη δεύτερη θέση ψηφίστηκε το απίθανο γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη με τεράστια διαφορά όμως από του Ελ Αραμπί, αφού πήρε το 8% των ψήφων, ενώ στην τρίτη θέση και με ποσοστό 4% βρίσκεται η προβολή του Χασάν στο Phillips Stadion, κόντρα στην Αϊντχόφεν που έστειλε τον Ολυμπιακό φέτος στους «16» του Europa League.

Δείτε τι ψήφισαν οι αναγνώστες του «10»:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ