Αρτέτα : «Τεράστιο για μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Αρτέτα : «Τεράστιο για μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό»

Ο Μικέλ Αρτέτα βλέπει την κατάκτηση του Europa League ως μοναδική ευκαιρία για να παίξει και του χρόνου στην Ευρώπη η Άρσεναλ και δίνει πολύ μεγάλη σημασία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Η Άρσεναλ δεν τα κατάφερε στο «Turf Moor» όπου έμεινε στο 1-1 με την Μπέρνλι κι άφησε δύο πολύτιμους βαθμούς στη μάχη που δίνει για να φτάσει σε μια από τις θέσεις που δίνουν ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο Μικέλ Αρτέτα που μετά το ματς στάθηκε στη σημασία που έχει για τους «κανονιέρηδες» το να μην μείνουν εκτός Ευρώπης και γι’ αυτό πλέον στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Το Europa League αποτελεί ευκαιρία για την ομάδα του καθώς εφόσον το κατακτήσει θα συμμετάσχει στο Champions League της επόμενης σεζόν. Έτσι τα ματς με τους «ερυθρόλευκους» αποτελούν προτεραιότητα για την Άρσεναλ όπως κατέστησε σαφές ο προπονητής της ομάδας στις δηλώσεις του.

«Έχουμε την πίεση να εκπροσωπούμε αυτόν τον σύλλογο και αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε διοργάνωση που παίζουμε πρέπει να κερδίζουμε, ανεξάρτητα από το τι κάνουμε σε οποιαδήποτε άλλη διοργάνωση. Προφανώς, γνωρίζουμε ότι την Πέμπτη είναι ένα τεράστιο παιχνίδι για εμάς, κόντρα στον Ολυμπιακό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρτέτα που φυσικά έχει και στο πίσω μέρος του μυαλό του ότι ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που τον άφησε πέρσι εκτός συνέχειας στη διοργάνωση και σίγουρα δεν θα ήθελε σε καμία περίπτωση να του ξανασυμβεί.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ