Europa League : Μετά τον Βιερίνια, ο Γκέτσε (vid)

Europa League : Μετά τον Βιερίνια, ο Γκέτσε (vid)

O Μάριο Γκέτσε μπήκε στο 62' κόντρα στην Αταλάντα και «έφτιαξε» τα δύο γκολ του Μισί Μπατσουαγί, ισοφαρίζοντας μια επίδοση που τελευταίος είχε πετύχει ο Αντελίνο Βιερίνια. 

Ο Αντρέ Σίρλε της είχε δώσει προβάδισμα, τα δύο γκολ του Γιόσιπ Ίλισιτς στην αρχή του δεύτερου ημιχρόνου, όμως, άλλαξαν άρδην την κατάσταση. Κάπου εκεί, ήρθε η κίνηση – ματ από τον Πίτερ Στόγκερ. Ο Αυστριακός τεχνικός έβγαλε από το τερέν τον Μάρκο Ρόις και πέρασε στη θέση του τον Μάριο Γκέτσε.

Τρία λεπτά αργότερα ο βραχύσωμος μεσοεπιθετικός «έφτιαξε» το γκολ της ισοφάρισης, το οποίο πέτυχε ο Μισί Μπατσουαγί, με τους δύο να συνεργάζονται εκ νέου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων και τον Βέλγο φορ να ολοκληρώνει την ανατροπή στην ανατροπή, δίνοντας στους Βεστφαλούς προβάδισμα για την πρόκριση στη φάση των 16 του Europa League. 

O 25χρονος Γερμανός χαφ, έδωσε λοιπών δύο ασίστ μέσα σε 28 λεπτά (όσες έχει και στη Bundesliga σε 940′ συμμετοχής) και έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής έπειτα από σχεδόν τρεισήμισι χρόνια που μπαίνει αλλαγή σε αγώνα του Europa League και δημιουργεί δύο γκολ για τους συμπαίκτες του. Τελευταίος που είχε καταφέρει κάτι ανάλογο ήταν ο νυν άσος του ΠΑΟΚ Αντελίνο Βιερίνια, στις 23 Οκτωβρίου του 2014, όταν πέρασε στο 61′ στη θέση Ιβάν Πέρισιτς και έδωσε την ασίστ για το τρίτο (από τον Λουίς Γκουστάβο στο 64′) και το τέταρτο (από τον Κέβιν ντε Μπρόινε στο 80′) γκολ της ομάδας του, η οποία απέδρασε με το διπλό (4-2) από την έδρα της Κρασνοντάρ, στην τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Δείτε τις ασίστ του Βιερίνια από το 01:42 και μετά 

https://www.youtube.com/watch?v=SmzYk9nLlwM

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ