Η ανάλυση της Αρσεναλ και η μέση του Ουσεϊνού Μπα!

Η ανάλυση της Αρσεναλ και η μέση του Ουσεϊνού Μπα!

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την Αρσεναλ και ο Μαρτίνς άρχισε τη μελέτη, περιμένοντας τον Μπα να μπει στις προπονήσεις.

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρόκληση. Με προβλήματα, αλλά όχι δυσεπίλυτα. Ο Πέδρο Μαρτίνς ξεκίνησε από χθες την προετοιμασία του αγώνα με την Αρσεναλ. Είχε συνεργασία με τα μέλη του επιτελείου του, ανέλυσαν την ομάδα του Μικέλ Αρτέτα, με σκοπό να γίνει η καλύτερη δυνατή «ανάγνωση» των υπέρ και των κατά των Λονδρέζων.

Μάλιστα, αυτό στο οποίο συμφωνούν ο Μαρτίνς και οι συνεργάτες του είναι ότι οι Κανονιέρηδες δεν έχουν καμία σχέση με την ομάδα που αντιμετώπισαν και απέκλεισαν πέρυσι. Καθώς μπορεί αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές να είναι ίδιοι, ωστόσο, ο τρόπος που παίζει η Αρσεναλ είναι διαφορετικός, αλλά και παίκτες-κλειδιά έχουν αλλάξει και αποτελούν σημεία αναφοράς για τους αντιπάλους των Πειραιωτών.

Από εκεί και πέρα, αυτό που παίζει σημαντικό ρόλο για τους Ερυθρόλευκους είναι η κατάσταση του Ουσεϊνού Μπα. Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός που αποχώρησε στο 18ο λεπτό του αγώνα με τη Λαμία, με ενοχλήσεις στη σπασμό στην οσφυική μοίρα, δεν προπονήθηκε στο πρόγραμμα της Δευτέρας. Ο Μπα ακολούθησε διπλή θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, ώστε να μπορέσει να προλάβει και να είναι 100% έτοιμος για την αναμέτρηση με τους Λονδρέζους.

Ολα δείχνουν, μάλιστα, ότι θα είναι καλά και πως δεν θα αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Κάτι που αποτελεί το ευχάριστο γεγονός της ημέρας. Καθώς ο Μαρτίνς δεν ήθελε να σκεφτεί καν ότι μπορεί να χάσει και τον δεύτερο βασικό του στόπερ (μετά τον Σεμέδο) για την πιο κρίσιμη αναμέτρηση της φετινής σεζόν. Και δεν θα τον χάσει. Καθώς ακόμη κι αν χρειαστεί να κάνει ένεση, ο Μπα θα είναι έτοιμος και θα αγωνιστεί με την Αρσεναλ.

Σε αυτό το σημείο έχει σημασία να αναφέρουμε ότι Σωκράτης Παπασταθόπουλος είναι μια χαρά, δεν έχει νέα ενόχληση στον ώμο πέραν της γνωστής και θα είναι κανονικά διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ