Νάπολι – Λειψία 1-3

Νάπολι – Λειψία 1-3

Νάπολι και Λάτσιο ηττήθηκαν από Λειψία (3-1) και Στεάουα Βουκουρεστίου (1-0) αντίστοιχα, ενώ Παρτιζάν και Βικτώρια Πλζεν άφησαν ανοικτούς λογαριασμούς μετά το 1-1 του Βελιγραδίου.

Η Νάπολι υποδέχτηκε τη Λειψία στο Σαν Πάολο σε ένα από τα πιο αμφίρροπα ζευγάρια της φάσης των 32 του Europa League.

Οι παρτενοπέι δεν μπήκαν καλά στην αναμέτρηση, με τους Γερμανούς να έχουν τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο αλλά όχι και σαφή υπεροχή, αφού δεν υπήρχαν πολλές ευκαιρίες. Στο 18’ ο Πόουλσεν και στο 20’ ο Καγεχόν έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες ενός στείρου (0-0) ημιχρόνου.

Ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν με… γκάζια και άνοιξαν το σκορ με τον Άνταμ Ούνας στο 52’. Η Λειψία ήταν φανερά όμως σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τη Νάπολι στο ματς αυτό.

Κάπως έτσι, προειδοποίησε στο 57’ για την ισοφάριση με τον Πόουλσεν να αστοχεί, αλλά στο 61’ ο Βέρνερ δεν λάθεψε και έφερε το σκορ στα ίσα (1-1). Ο Ινσίνιε έχασε στην πορεία της αναμέτρησης ευκαιρία για το 2-1 στο 71’ και τελικά στην… Τρίτη και φαρμακερή ευκαιρία του Πόουλσεν στο ματς, έγινε το 2-1 για τη Λειψία στο 74’, με τους Γερμανούς να κάνουν ολική ανατροπή.

Τα πράγματα έγιναν ακόμα χειρότερα μάλιστα με τον δαιμόνιο Βέρνερ στο 93’, να βάζει… ταφόπλακα στα όνειρα πρόκρισης της Νάπολι κάνοντας το τελικό 3-1 υπέρ των Ταύρων της Λειψίας.

 

Παρτιζάν – Πλζέν 1-1

Στο Βελιγράδι και το Παρτιζάνα, οι Σέρβοι της Παρτιζάν υποδέχτηκαν τη Βικτώρια Πλζεν. Μετά από ένα μετριότατο και στείρο ημίχρονο (0-0), οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ με τον Ταβάμπα στο 58’ και έχασε και άλλη μια ευκαιρία για το 2-0 με τον Τόσιτς να νικιέται από τον Χρούσκα.

Τελικά η Πλζεν πέτυχε το γκολ που έψαχνε στην αναμέτρηση στο 81’ με τον Ρέζνικ με το 1-1 να φαντάζει ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, με την αποβολή του Μίτροβιτς με δύο κίτρινες κάρτες στο 85’ να κάνει εύκολο το έργο τους στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης.

 

Στεάουα Βουκουρεστίου – Λάτσιο 1-0

Η Στεάουα υποδέχτηκε στο Βουκουρέστι και την Arena Nationala τη Λάτσιο. Οι γηπεδούχοι βρήκαν γκολ στο 29’ με τον Μπουντέσκου να βοηθά τον Γκνοχέρε να παραβιάσει την εστία των Ρωμαίων για το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Λατσιάλι έχασαν ένα… τσουβάλι ευκαιρίες για την ισοφάριση με τους Καϊσέδο (47’), Άντερσον (62’), Μιλίνκοβιτς Σάβιτς (71’) και Μπάστα στο 85’ για να παραμείνει τελικά το 1-0 για μια μεγάλη νίκη των Ρουμάνων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ