Χάτσκεβιτς : «Η έδρα επηρέασε τον διαιτητή»

Χάτσκεβιτς : «Η έδρα επηρέασε τον διαιτητή»

Ο προπονητής της Ντιναμό Κιέβου έμεινε με μια… γλυκόπικρη γεύση μετά το ματς και δεν παρέλειψε να αφήσει τις αιχμές του για την διαιτησία που «σφύριζε έδρα».

Στην ατολμία της Ντιναμό στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Χάτσκεβιτς που σε συνδυασμό με τις αποφάσεις του διαιτητή, στέρησε τη νίκη από τους Ουκρανούς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή των Ουκρανών:

«Ούτε κερδίσαμε, ούτε χάσαμε. Καταφέραμε να βάλουμε αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε αμυντικά και θα έπρεπε να είμαστε πιο τολμηροί. Αντέξαμε στην πίεση και θα δούμε τι θα γίνει στο Κίεβο. Ο Γκάρμας άρχισε να παίζει πιο χαμηλά και αυτό έδωσε χώρο στο δεύτερο ημίχρονο. Για εμάς ήταν μόλις το πρώτο επίσημο ματς μετά από αρκετό καιρό».

Για τα φάουλ και τις αντιδράσες του Μπόικο: «Η αποφάσεις του διαιτητή επηρεάστηκαν από την έδρα. Ο Μπόικο ήρθε τώρα στην προετοιμασία της ομάδας».

Για το πως είδε την ΑΕΚ και πόσο θα επηρεαστεί από τις απουσίες Λιβάγια και Βράνιες: «Πριν το παιχνίδι είχαμε πληροφορίες για την ΑΕΚ. Σχεδόν πέσαμε μέσα για την ενδεκάδα της ΑΕΚ, το σχήμα ήταν ίδιο.

Είναι δύο ποδοσφαιριστές γύρω από τους οποίους χτίζεται το παιχνίδι της ΑΕΚ. Νομίζω πως ο προπονητής της ΑΕΚ θα βρει τις λύσεις να τους αντικαταστήσει».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ